Ovako izgleda Jacquemus ured u Parizu!

Ako ste se oduvijek pitali kako izgledaju mjesta na kojima nastaju najljepše modne kreacije na svijetu, dobili smo jedinstven uvid u jedno od njih. Naime, putem svojeg službenog Instagram profila francuski dizajner Simon Porte Jacquemus otkrio je kako izgleda Jacquemus ured u Parizu u kojem nastaju lanene haljine i mini kožnate torbica za kojima žude žene diljem svijeta.

Modni kreator jedan je od rijetkih koji putem službenog Instagrama profila dalje pogled iza scene – na sličan način djeluje i talijanski dizajner Pierpaolo Piccioli, kreativni direktor brenda Valentino, a upravo to približava njegov brend i onima koji su možda ne mogu priuštiti njegove komade. Svaki ljubitelj mode s oduševljenjem će upiti kutke kreativnog studija u kojem su osmišljene haljine koje su se prodale u tisućama primjeraka i iz Pariza otputovale na druge kontinente te u ruke celebrity klijentica.

A već je s prvim pogledom na interijer jasno je upravo tamo smješten Jacquemus ured – minimalizam i zemljani tonovi glavne su odlike uređenja prostora, a po sličnom principu dizajner izrađuje i svoju odjeću. Pažnju privlači drveni namještaj u retro stilu, pogotovo otkačeni stolci, kao i masivne zaobljene sofe, poput onih kreiranih u 70-godinama prošlog stoljeća koje svakodnevno viđate na svojem Instagram feedu.

Kombinacija modernog minimalističkog i retro namještaja ostavlja dojam kao da smo se teleportirali u neka prošla vremena, a opet odiše dozom svježine. Pomno promišljen dizajn interijera u kojem postoji zajednička priča svake prostorije, iako se gotovo nije ne pojavljuje isti komad namještaja, ono je što je najprivlačnije u čitavoj priči – Jacquemus ured jednako je kreativno uređen, kakvi su i modeli francuskog dizajnera. Mi moramo priznati da se ne bi žalili da moramo raditi u takvom, pročišćenom i jednostavnom, a opet toplom i šarmantnom prostoru.

Fotografije: Instagram (Julien T. Hamon, Jacquemus)

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0