Zara je lansirala ekskluzivne proizvode za kosu sa celebrity frizerom

High street brend Zara nas u posljednje vrijeme sve više iznenađuje. Jedan od mnogima omiljenih pristupačnih brendova je prije dvije godine lansirao liniju šminku, a u kolekciji moguće je pronaći apsolutno sve što vam treba za kreiranje makeup looka – od primera i tekućeg pudera pa sve do bronzera, rumenila i maskare. Ovih blagdana Zara Beauty linija upotpunjena je i setom proizvoda za kosu, koji su kreirani u suradnji s frizerom slavnih.

U setu za kosu naziva “The Gold Collection” nalaze se  četiri proizvoda – spreja za kosu “Give me Glitter”, gel za kosu “Give me Gold”, češlja za oblikovanje kose i seta od 12 zlatnih ukosnica. Ovu kolekciju Zara je napravila u suradnji sa popularnim frizerom Guido Palau – glavni čovjek koji se krije iza zastora svake modne revije kuća kao što je Marc Jacobs, Versace i Fendi.

@zara

“GLITTER IN GOLD, MAKE-UP FOR YOUR HAIR”. Designed with Guido Palau and starring Kaia Gerber for the Holiday Season #zarahair zara⁣

♬ original sound – ZARA

Palau je set predstavio putem društvenih mreža, a pri tome mu je pomogla i slavna manekenka Kaia Gerber na kojoj je Palau pokazao proizvode koji se nalaze u setu. Cijena seta iznosi 35,99 britanskih funti, a mi se nadamo da će uskoro biti dostupan i u Hrvatskoj!

Saznali smo da će Zara lansirati proizvode za kosu u nadolazećoj godini, a sudeći prema tome da je Zarina šminka predstavljena prije dvije godine u proljeće, nadamo se da ćemo proizvode za stiliziranje kose vidjeti u Zarinim trgovinama već početkom godine.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara, Instagram (@zara)

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0