WOW Junkie – Web shop dostojan i najvećih beauty ovisnika

Početkom veljače s radom je počela nova hrvatska Internet trgovina. WOW-Junkie zasad u svojoj ponudi nudi 30 ekskluzivnih brandova, od kojih mnogi nisu bili dostupni na tržištu u Hrvatskoj. A stiže ih još.

U Hrvatskoj trenutno ne postoji trgovina koja bi na zadovoljavajući način odgovorila na potrebe modernog potrošača. WOW Junkie tim ovisnika o beauty proizvodima prihvatio se tog posla. Ovaj simpatičan tim spojio se sa stručnjacima kako bi zajedničkim snagama stvorili stranicu koja spaja sve ono što svi volimo – kvalitetne beauty proizvode, dizajn, pisanje, društvene mreže i druženje.

Ono što će mnoge razveseliti jest da WOW Junkie nudi besplatnu dostavu na kupovinu iznad 300 kuna za cijelu Hrvatsku, ali i  mogućnost odabira više besplatnih testera proizvoda čime se kupcima dodatno omogućava da personaliziraju svoj paket. A za sve koji se prijave u trgovinu, tu je i poseban popust.

U ponudi su brandovi od kojih izdvajamo Beautyblender, Cowshed, Phyto, Elemis, DermaE, St. Tropez, Colour WOW, Phyto, Lierac, Malin+Goetz, Matis, Alterna i Macadamia Proffesional.

WOW Junkie kroz svoj WOW blog na tjednoj je bazi odlučio objavljivati svjež i relevantan sadržaj iz svijeta beauty industrije. Savjeti, novosti, razne najave i dodatna pojašnjenja predstavljaju fokus WOW redakcije. U pripremi su i video sadržaji koji će u ultra kratkoj formi pojašnjavati što određeni proizvod radi, čemu služi i kako se najbolje koristi.

O ovom brandu dovoljno govori i njihova misao vodilja kako WOW efekt ne prestaje činom kupovine nekog kozmetičkog proizvoda. To je tek početak. Zato predlažemo da svakako počnete pratiti rad ovog zanimljivog tima.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0