Početkom veljače s radom je počela nova hrvatska Internet trgovina. WOW-Junkie zasad u svojoj ponudi nudi 30 ekskluzivnih brandova, od kojih mnogi nisu bili dostupni na tržištu u Hrvatskoj. A stiže ih još.

U Hrvatskoj trenutno ne postoji trgovina koja bi na zadovoljavajući način odgovorila na potrebe modernog potrošača. WOW Junkie tim ovisnika o beauty proizvodima prihvatio se tog posla. Ovaj simpatičan tim spojio se sa stručnjacima kako bi zajedničkim snagama stvorili stranicu koja spaja sve ono što svi volimo – kvalitetne beauty proizvode, dizajn, pisanje, društvene mreže i druženje.

Ono što će mnoge razveseliti jest da WOW Junkie nudi besplatnu dostavu na kupovinu iznad 300 kuna za cijelu Hrvatsku, ali i  mogućnost odabira više besplatnih testera proizvoda čime se kupcima dodatno omogućava da personaliziraju svoj paket. A za sve koji se prijave u trgovinu, tu je i poseban popust.

U ponudi su brandovi od kojih izdvajamo Beautyblender, Cowshed, Phyto, Elemis, DermaE, St. Tropez, Colour WOW, Phyto, Lierac, Malin+Goetz, Matis, Alterna i Macadamia Proffesional.

WOW Junkie kroz svoj WOW blog na tjednoj je bazi odlučio objavljivati svjež i relevantan sadržaj iz svijeta beauty industrije. Savjeti, novosti, razne najave i dodatna pojašnjenja predstavljaju fokus WOW redakcije. U pripremi su i video sadržaji koji će u ultra kratkoj formi pojašnjavati što određeni proizvod radi, čemu služi i kako se najbolje koristi.

O ovom brandu dovoljno govori i njihova misao vodilja kako WOW efekt ne prestaje činom kupovine nekog kozmetičkog proizvoda. To je tek početak. Zato predlažemo da svakako počnete pratiti rad ovog zanimljivog tima.