Stavite narukvicu na ruku, poželite tajnu želju, strpljivo čekajte i kad končić s privjeska otpadne, želja će se ostvariti. Tako se ukratko može opisati koncept narukvica srpskog brenda Wish Jewelry by You. Radi se o jednostavnim, modernim i istovremeno elegantnim narukvicama s privjescima od rodiniranog srebra te od 18- karatnog roze ili bijelog zlata koji se, ovisno o želji kupca, obogaćuju dijamantom. Ono što je posebno te cijeloj priči daje unikatan žig jest mogućnost graviranja vlastitih riječi, inicijala, datuma, emocija ili pak misli na sav nakit koji imaju u ponudi. A ovo je tek djelić Wish priče.

wish8

Kako i sami kažu, Wish kreativni tim pokušava vaše emocije i energiju pretvoriti u stvarnost kroz jedinstveni, personalizirani nakit.

wish7

Osim Wish Jewelry by You narukvica, ovaj živopisan brend nudi i impresivnu kolekciju naušnica, ogrlica i prstenja također isključivo od zlata i srebra. Na prvi pogled jednostavni modeli lako se nose, a još lakše privlače poglede. Kolekcija prstenja nosiva je na bilo kojem dijelu prsta. U ponudi su elegantni oblici poput srca, zvijezda, križeva, kruga, krune, kosturske glave ili djeteline, a komadi od zlata mogu biti ukrašeni dijamantima. Izborom takvih jednostavnih oblika, ova kolekcija opravdava misao vodilju brenda “less is more”.

wish11 wish9 wish10

Ponekad je zaista manje zapravo više, a sve što ugledate u Wish Jewelry by You storeu dokazat će vam da je tako. Svakako vrijedi pogledati. Možete ih naći na adresi Nikole Spasića 4, u Beogradu, a na službenoj stranici brenda većina je njihove ponude. Imate li ikakve upite, na raspolaganju su Wish djevojke koje na Instagram i Facebook profilu Wish Jewelry by You odgovaraju na sva vaša Wish pitanja.

wish4 wish3