Wigiwama, najslađa teddy fotelja koju klinci obožavaju

Za najmlađe uvijek biramo najslađe komade – bilo da je riječ o odjeći, modnim dodacima ili stvarima za dječju sobu. A kad smo vidjeli beanbag, odnosno mini fotelju, izrađenu od mekane teddy tkanine s potpisom brenda Wigiwama, znali smo da smo našli komad koji je idealan za božićni poklon i koji će osvojiti srca najmlađih.

Riječ je o vreći za sjedenje Wigiwama Bear koja je dio linije Teddy Collection latvijskog brenda namijenjenog klincima koji kreira minimalističke sofe, fotelje i dekoracije od teddy ili samt tkanine. Svi su njihovi modeli tako ugodni za sjedenje i privlačni djeci, a dizajn koji nas je osvojio je onaj koji ima uši medvjedića kao detalj.

Ova je mini fotelja jedinstven spoj komfora i razigranog dizajna, koja može biti funkcionalan detalj u svakoj dječjoj sobi, a može se smjestiti i u dnevni boravak. Naime, Wigiwama Bear je lagan i jednostavan za prenošenje iz prostorije u prostoriju, pa čini ugodan kutak za opuštanje i čitanje knjige koji može biti postavljen bilo gdje u stanu ili kući.

Mekoći fotelje pridonosi činjenica da je izrađena od OEKO-TEX® certificirane teddy tkanine, a presvlaka ima i patentni zatvarač pomoću kojeg se može skinuti i oprati po uputama za pranje. Vreća za sjedenje Wigiwama Bear izrađena je u Latviji, a brend dostavlja u sve države Europske unije, u roku od jednog do 9 radnih dana.

Mini fotelja dostupna je za kupnju po cijeni od 127 eura u tri boje – bež Biscuit, smeđoj Maple i bijeloj Cream, a uz ovaj model u liniji Teddy Collection možete pronaći i vreću za sjedenje kvadratnog oblika bez detalja ušiju medvjedića, otomane okruglog i kvadratnog oblika te jastuke različitih oblika kojima možete upotpuniti kolekciju.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Wigiwama

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0