Whitney Peak je novo lice Chanel Coco Mademoiselle kampanje!

Novo lice kampanje francuske kuće Chanel za miris Coco Mademoiselle je Whitney Peak, mlada kanadska glumica u dvadesetim godinama, koja se nalazi na samom početku svoje karijere, a već je dobila priliku postati zaštitno lice ovog renomiranog brenda.

Dobila je jednu od glavnih uloga u ponovnom pokretanju serije “Tračerica” te je time došla u središte pozornosti modne scene i “na radar” Chanela. Glumila je i u nastavku kultnog filma “Hocus Pocus 2”, u kojem je tumačila glavnu ulogu, uz bok velikim zvijezdama kao što su Sarah Jessica Parker i Bette Midler. Iako ima glumačkih uspješnica iza sebe i dalje ostaje skromna pa govori kako nije ni sanjala da će dobiti pažnju renomirane kuće kao što je Chanel, a kamoli zadovljstvo rada s njima, te predstavljanja brenda u ulozi zaštitnog lica.

No, upoznajući ovu mladu glumicu, odabir modne i beauty kuće čini se potpuno logičan. Coco Mademoiselle je miris koji je istovremeno snažan i suptilan, mladenački, ali samouvjeren, zavodljiv, ali ne i provokativan, moderan, ali klasičan… Savršen je odraz glumice, koja je, poput mirisa, također ispunjena izuzetnim paradoksima.

Volim biti nepredvidljiva. Da, u svom poslu se bavim strukturom, ali izvan toga, čak i kako se svakodnevno odijevam, volim neočekivano. Zbog toga volim Coco Mademoiselle. Ne ostavlja previše. Ovo možda potvrđuje ono što je Chanelov domaći parfumer-kreator Olivier Polge mislio kada je opisao miris kao “zanimljivu kombinaciju koju je jednostavno teško opisati”, kaže Peak.

Ovo nije prva suradnja mlade glumice i modne kuće Chanel. Suradnja je započela 2021. godine kada je Peak postala ambasador brenda za tržište Sjedinjenih Američkih Država, te se nastavila kada je postala muza kampanje “22 Handbag”, a započinjanjem treće kampanje s glumicom, može se reći da je Chanel zaista zadovoljan suradnjom i vidi Peak kao savršeni match svojem brendu.

Radost, duh i energija Whitney Peak su zarazni. Ona je utjelovljenje današnje mladeži čija radoznalost, povjerenje u život, želja za iskustvima i nedostatak predrasuda odjekuju temperamentom mlade Coco Chanel. Upravo zato je baš ona utjelovljenje izvorne osobnosti Coco Mademoiselle – mlada žena koja ide prema svojoj sudbini da postane ono što uistinu jest i želi biti.

Peak je suvremeno utjelovljenje mlade Gabrielle Chanel: žene koja je u dobi od 20 godina ne samo mijenjala narativ o tome što znači biti žena, već je i sama bila na putu da postane žena, inovator, ikona koja će promijeniti svijet mode i ljepote, poručili su iz modne kuće.

U nastavku možete pogledati video kampanje s Whitney Peak u glavnoj ulozi.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0