@anoukyve nosi COS sako

Vuneni sakoi su u fokusu. Ovo su naši high street favoriti koje odmah možete kupiti!

Jedan od omiljenih komada tijekom jesenskog i zimskog razdoblja definitivno nam je sako izrađen od 100-postotne ili mješavine vune. Razlog tome je taj što ćemo ga u prijelaznom razdoblju nositi umjesto jakne, uz t-shirt i traperice, a postupno ćemo kako stižu jesenski dani ispod njega stavljati deblje pulovere ili, ga, pak nositi ispod oversized kaputa. Vuneni sako tako možemo nositi i nekoliko mjeseci, a ako ga krasi pomalo predimenzionirana silueta, svakom će outfitu dati cool efekt.

& Other Stories ima jedan od najpopularnijih vunenih sakoa već godinama

Znaju to i brojne modne influencerice kojima je ovo jedan od omiljenih komada iz garderobe, a jedan od najpopularnijih onaj je s potpisom high street brenda & Other Stories. Njihov pomalo oversized sako redovito je već krajem rujna rasprodan, a dostupan je u nizu neutralnih nijansi za zagrižene minimalistice, ali i mint boji i tamnoplavoj tako da ga svatko može prilagoditi svojoj jesenskoj garderobi.

No, ni ostali high street brendovi ne zaostaju za ovim it modelom, a sudeći po fotografijama koje viđamo na Instagramu ovih dana, čini se kako će vuneni sakoi s pinstripe uzorkom biti pravi hit ove jeseni. Takvi se već sad mogu pronaći u kolekcijama brendova H&M i Arket, a klasičarke će oduševiti karirani modeli koji se mogu pronaći u ponudi brendova Mango i Massimo Dutti.

Brittany Bathgate nosi & Other Stories sako

Ponudom high street brendova definitivno još uvijek dominira predimenzionirana silueta, i to u neutralnim tonovima, no u kolekcijama tih brendova može se pronaći i pokoji cropped model s dekorativnim gumbima. Naše favorite otkrijte u nastavku!

H&M
H&M
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti
COS
Arket
Zara
Zara
Zara
Mango
& Other Stories
& Other Stories
& Other Stories
& Other Stories
& Other Stories

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Zara, Mango, H&M, Arket, COS, Massimo Dutti

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0