Vječito rasprodan H&M kardigan predstavljen je u novoj boji!

Dugo se već nije dogodilo da jedan high street komad stvori takvu pomamu na društvenim mrežama, kako je to uspjelo H&M  kardiganu o kojem smo vam već pisali. Riječ je o modelu izrađenom od 100-postotne vune iz H&M Premium kolekcije koji nevjerojatno nalikuje vesti popularnog njujorškog minimalističkog brenda Khaite pa ne čudi činjenica da je zbog svoje kvalitete i dizajna ovaj kardigan već nekoliko puta rasprodan.

Uz sivi model, koji je postao viralan na TikToku, H&M je predstavio crnu verziju koja se također nije dugo zadržala in stock. No, na sreću svih onih koji nisu uspjeli uloviti ovaj it model, švedski high street brend je ovog tjedna predstavio novu boju – svijetlobež, što su izazvalo veliko oduševljenje na društvenim mrežama.

To je rezultiralo činjenicom da su neke veličine već rasprodane, no na hrvatskoj verziji H&M webshopa, kardigan je dostupan za kupnju u veličinama XS, M i L, dok se za S verziju trebate predbilježiti. To vam svakako preporučujemo ako želite baš ovaj model jer se nadopuna rasproda u roku od nekoliko dana, pa da vam ne promakne.

Ovaj model izrađen od vune krase dubok V-izrez, gumbi od kornjačevine i široki rukavi što su detalji koji mu daju luksuzniji, pomalo dizajnerski izgled. Zbog materijala od kojeg je izrađen, ovaj kardigan ima i nešto višu cijenu od 119 eura, no sve one koje su ga kupile tvrde da se zaista isplati – TikTok je preplavljen pozitivnim recenzijama ovog high street komada.

Sve što vam možemo reći je – run, don’t walk to H&M, jer je ovo kardigan koji zaista vrijedi uloviti!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: H&M

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0