PROblis s vitaminom D3 idealan je saveznik za jačanje imuniteta čitave obitelji

U vrijeme učestalih prehlada i raznih infekcija, važno je posvetiti posebnu pažnju imunitetu i u rutinu uvesti dodatke prehrani obogaćene vitaminima. U Medikoru smo pronašli PROblis s vitaminom D3 koji predstavlja prirodnu pomoć u osnaživanju imuniteta i zaštiti zdravlja cijele obitelji, posebno gornjih dišnih puteva.

PROblis za manje infekcija uha, grla i nosa

Koristeći snagu dobrog bakterijskog soja Streptococcus salivarius K12, PROblis dodatci prehrani mogu pomoći u zaštiti od pojave streptokoknih infekcija te ostalih uobičajenih infekcija uha, grla i nosa. Najčešće se ove infekcije javljaju kod djece i mladih u vrtićkim i školskim uzrastima kod kojih je imunitet još uvijek u razvoju, a tijekom izmjene godišnjih doba, i sve više odraslih se susreće s istim.

Višestruka zaštita za organizam

Usta i nos su prva ulazna “vrata” za sve mikroorganizme, pa i one štetne koji mogu prodrijeti do uha ili dišnih puteva te uzrokovati upalu. Zato je važno održati ravnotežu oralne mikrobiote. Dobre bakterije iz PROblisa oblažu sluznicu uha, grla i nosa te smanjuju mogućnost naseljavanja štetnih bakterija unutar usne šupljine i pojavu infekcija gornjih dišnih puteva.

PROblis – čuvar imuniteta cijele obitelji

PROblis se može koristiti tijekom cijele godine kao priprema za sezonu gripa i prehlada, posebice kod djece i odraslih s ponavljajućim upalama uha, grla i nosa. Korisno ga je uzimati i nakon tretmana antibioticima te nakon prestanka upala kako bi se ponovo uspostavila ravnoteža mikrobiote usne šupljine, a vitamin D3 dodatno osnažuje imunološki sustav.

Kliničke studije su pokazala da dobre bakterije koje sadrži PROblis uz redovito uzimanje mogu povoljno djelovati na do 95 posto manje prehlada, do 81 posto manje gripe te do 92 posto manje ponavljajućih streptokoknih infekcija grla.

Kako se koristi PROblis?

PROblis dolazi u obliku pastile ili praška koje je potrebo rastopiti u ustima. Bez obzira na teksturu ili okus, svaki PROblis proizvod jednako je djelotvoran kod djece i odraslih. Preporučuje se uzimati jednom dnevno, a idealno vrijeme je navečer neposredno prije spavanja i nakon pranja zubi, kako bi se dobre bakterije što duže zadržale u usnoj šupljini te učinkovito odradile svoj posao. PROblis je korisno uzimati 1 mjesec za održavanje zdrave oralne mikrobiote, a kod djece  i odraslih s čestim infekcijama uha, grla i nosa su se pokazali najbolji rezultati nakon 3 mjeseca uzimanja.

PROblis Kids + D3 pastile s okusom jagode odličan su izbor za stariju djecu koja znaju otapati pastilu. Za odrasle i stariju djecu koja više vole osvježavajući okus, tu su PROblis + D3 pastile s okusom mente. PROblis se pobrinuo i za zaštitu najmlađih s PROblis Junior 1+ koji dolazi u obliku praška s okusom jagode i namijenjen je djeci koja još ne znaju otapati pastilu. Vrlo lako se nanosi dudom varalicom ili se može nanijeti prstom po usnoj šupljini djeteta.

PROblis je dostupan u Medikor webshopu, specijaliziranoj prodavaonici i odabranim ljekarnama, a korisne savjete za jačanje imuniteta možete pronaći na Instagram profilu problis.uho.grlo.nos.

Vitamin D3 pridonosi normalnoj funkciji imunosnog sustava. Važno je držati se uravnotežene i raznovrsne prehrane te zdravog načina života.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0