Visoka razina zaštite od sunca bez bijelih tragova na licu? Moguće je, uz ovaj SPF!

Skintegra je predstavila svojeg dugoočekivanog nasljednika: nakon prvog SPF-a, o čijim smo vam brojnim benefitima nedavno pisali, stigao je Skintegra Solar II SPF50! Ovaj hidratizirajući i matirajući fluid za njegu lica pruža vrlo visoku UV zaštitu širokog spektra (UVA + UVB), čineći ga neizostavnim dijelom vaše ljetne rutine.

Kako bismo sigurno uživali u ljetu, Solar II sadrži 6 snažnih UV filtera nove generacije (Tinosorb S, Tinosorb M, Uvinul A Plus granular, Uvinul T150, Eusolex OS i Ethylhexyl Triazone) koji zajednički djeluju kako bi apsorbirali, raspršili i reflektirali UV zrake, štiteći kožu od štetnih učinaka sunčeve svjetlosti. Ovi filteri ne samo da štite kožu od opeklina i preranog starenja, već također čuvaju kožu od štetnosti koje emitiraju elektronički uređaji.

Skintegra Solar II SPF50 također sadrži antioksidativne i hidratizirajuće sastojke poput ektoina, zelenog čaja, betaina i vitamina E. Ovi sastojci pružaju dodatnu njegu koži, čineći je hidratiziranom i zaštićenom od vanjskih utjecaja.

Naravno, ljeti svi želimo izgledati glowy, ali bez onog neželjenog sjaja na licu koji često SPF kreme znaju imati. Zato će vam se svidjeti lagana tekstura Solara II koja se brzo upija i ostavlja kožu blago matiranom.

I dok se različiti tipovi kože mogu razlikovati u potrebama, Skintegra je osigurala da Solar II SPF50 bude prilagodljiv svima. Ako imate kombiniranu do masnu kožu, možete ga koristiti samostalno kao hidratantni proizvod. S druge strane, ako imate normalnu do suhu kožu, preporučuje se kombiniranje Solar II SPF50 s vašim omiljenim serumom, serumskom emulzijom ili kremom.

Dakle, bez obzira jeste li na plaži, šećete gradom ili se bavite aktivnostima na otvorenom, Solar II SPF50 je postat će vaš idealni suputnik za ljetnu sezonu,  a od 12. do 14. srpnja vas očekuje i na 15 posto popusta uz kod SOLARSPF15.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Danijel Berković, Karmen Oblak

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0