Nakon što je ove jeseni lansirala samostalnu make up liniju, Victoria Beckham odlučila je proširiti ponudu. Ne skrivajući svoju ljubav i privrženost Augustinus Bader kremama, nije se previše mislila s kim surađivati na prvom proizvodu Victoria Beckham Beauty linije.

Prvi proizvod kojeg je kreirala u suradnji s profesorom Baderom je Cell Rejuvenating Priming Moisturiser, hibrid hranjive kreme i primera koji sadrži poznati Baderov TFC8 kompleks dizajniran kako bi pomogao prirodnoj samoobrani i regeneraciji kože.

CEO i suosnivačica VB Beauty, Sarah Creal, kaže kako Victoria nije naivna da, kao prvenstveno modna dizajnerica, odjednom samostalno kreira kreme za lice, već polazi od filozofije da samo najbolji aktivni sastojci u kremi mogu biti dovoljno dobri za nju i njene kupce.

@victoriabeckhambeauty

S obzirom na to da već dugo hvali Baderove proizvode, i sama ih koristi već godinama, ne čuti da je posljednjih sezona upravo ova krema bila sveprisutna u svim njenim backstageovima, njegujući kožu modela.
Cell Rejuvenating Priming Moisturiser koristi TFC8 tehnologiju, kao i enzime papaje, mikro alge, fermentirani crni čaj te ulje avokada. Biljni polimeri i puderi koji stvaraju prividno savršenu kožu odlični su kao baza za make up, jer i smanjuju vidljivost pora i stvaraju odličnu podlogu i svjež izgled kože. Formula je vrlo lagana i hidratantna, a nahranjena koža najljepše sjaji.

Dr. Bader ističe da, kada bi svi razumjeli što je sve od sastojaka u konvencionalnim kremama, uplašili bi se, a za razliku od toga ovaj hibrid kreme i primera zaista čini dobro za kožu koristeći birane sastojke i stvarajući barijeru između kože i šminke. Bader ističe kako Cell Rejuvenating Priming Moisturiser koristite direktno na čistoj koži bez dodatnih seruma ili tonera kako potonji ne bi blokirali ulazak dobrih sastojaka u kožu.

Obzirom da je riječ o serumu, kremi koja vlaži kožu, zaštitniku kože i primeru u jedom, proizvod je ciljano napravljen u duhu Victorijine filozofije – mora biti i djelotvoran i lagan za korištenje te idealan za žene koje nemaju previše vremena. Dostupan je u verziji od 30 i 50ml pa lako putuje s vama, a uskoro planiraju napraviti i posebnu, još prilagođeniju, manju putnu verziju.

@victoriabeckham

Proizvod je unisex pa ga možete dijeliti i sa svojom boljom polovicom. Cijena je visoka, za 30ml morate izdvojiti £92, a za 50ml £140. Ovakvu cijenu Victoria i Sarah opravdavaju iznimnom kvalitetom proizvoda, skupom proizvodnjom vrhunskih sastojaka, a i činjenicom da zaista djeluje. Ističu kako se kupac osjeća prevaren i ljutit da je proizvod previše platio samo ako je razočaran proizvodom. Također, široki spektar kojeg proizvod pokriva svojom kompleksnom formulom umanjuje potrebu za kupnjom nekoliko različitih kremica i seruma.

Victoria i Sarah tajanstvene su oko toga što iduće možemo očekivati od brenda, ali kažu da će uskoro doći na red ono što koristimo nakon kreme, pa se nadamo dobrom puderu koji se uklapa u Victorijinu estetiku ispolirane ljepote.