Uskoro se otvara glamurozan hotel na Francuskoj rivijeri čiji interijer obara s nogu

Jug Francuske poznat je kao jedna od omiljenih destinacija za proljetni i ljetni odmor, stoga nas uvijek veseli kad se na obali Mediterana otvaraju novi hoteli koje sanjamo posjetiti. Kao jedan od najpoznatijih turističkih odredišta koji predstavlja pravi mali dragulj na jugu je zasigurno mjesto Saint-Tropez.

Od svoje povijesne važnosti, brojnih mjesta na koja su izlazile najpoznatije slavne ličnosti, ali i šarma koji je neupitan, Saint-Tropez na listi je želja mnogih. Ako ga planirate posjetiti, otkrivamo vam prekrasan novi hotel koji se sljedećeg mjeseca otvara u blizini srca mjesta – hotel Arev!

 

Prekrasna ulica ukrašena drvoredom vodi do hotelskog zemljišta i vrtova koje je realizirao vodeći krajobrazni arhitekt Jesús Ibáñez. Samim dolaskom u hotel Arev jasno je da je to mjesto koje krase svijetle nijanse koje definiraju to prekrasno mjesto. Radi se o butik hotelu koji ima 43 sobe i apartmane, od koji neki čak imaju i privatne vrtove za one koji uživaju u maksimalnoj intimnosti i miru. Kroz cijeli hotel, u eksterijeru i interijeru, prevladavaju crveni, tamnoplavi i žuti tonovi, prugice i sve ono što nas podsjeća na bezbrižno ljeto. Glavni cilj bio je stvoriti mjesto koje odiše starim luksuzom i autentičnim glamurom.

No, ovo otvaranje posebno veseli i brojne posjetitelje koji su upoznati s ovim prekrasnim odredištem jer će se otvoriti i nekadašnji kultni restorani Strand i Champagne Lounge, inače poznata mjesta koja su davnih dana bila jedna od vodećih u Saint-Tropezu.

Osim prekrasnih vizura i osjećaja glamura, hotel u ponudi ima i brojne tretmane te dva hamama za revitalizaciju i opuštanje. Svi tretmani uključuju lokalne proizvode, uključujući sol Sredozemnog mora i tropezijsko bilje. Unutar hotela nalaze se i potpuno opremljen fitness centar te bicikli koje možete koristiti za vožnju kroz mjesto i okolni krajolik.

S obzirom na to da je francuska rivijera najljepša od svibnja pa sve do listopada, predlažemo da iskoristite priliku i posjetite Saint-Tropez i ovaj fantastičan novotvoreni hotel. Vjerujte nam, nećete požaliti, a dodatne informacije i rezervaciju potražite na službenoj stranici hotela!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Arev, Instagram 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0