Uskoro izlazi Saint Laurent coffee table knjiga koju će željeti sve obožavateljice mode

U Parizu je prošlog tjedna otvoreno jedno od najiščekivanijih mjesta za modne obožavatelje, Saint Laurent Babylon, u kojoj se nalaze knjige, časopisi i razne publikacije koje je pomno odabrao kreativni direktor te kultne francuske kuće. Prilikom predstavljanja tog novog it mjesta, pisali smo i da će ono poslužiti kao mjesto za razna događanja, a prvo u nizu je predstavljanje nove knjige čiji je publicist sam francuski brend. Knjiga predstavlja pregled suradnji kuće s jednim od vodećih modnih fotografa koji je autor nekih od legendarnih kampanji brenda.

U znak proslave sedam godina suradnje između Anthonyja Vaccarella i Juergena Tellera za Saint Laurent, ova knjiga okuplja sve kampanje koje je umjetnik fotografirao od 2019. do 2024. godine, kao i izbor njegovih modnih editorijala u kojima su modeli bili odjeveni u komade kuće. Radi se o fantastičnom presjeku suradnji dvaju kreativaca, kampanjama koje na jasan način definiraju estetiku brenda. Na fotografijama se nalaze neki od najpoznatijih modela današnjice, poput Kate Moss, Mice Argañaraz, Anje Rubik, Freje Erichsen i brojne druge.

Fotograf je jedan od najznačajnijih imena današnjice u svijetu mode i prepoznat je po legendarnim kampanjama za brojne brendove. Vjerojatno se sjećate vremena Phoebe Philo u kući Celine i fantastičnih vizuala koje je uvijek potpisivao sam Teller, kao i onih za brendove Loewe i Isabel Marant. Radi se o fotografu čija je jasan estetika uvijek lako prepoznatljiva i koji je opsjednut sirovim fotografijama.

Ako se ovog tjedna nađete u Parizu, preporučujemo da posjetite ovu prekrasnu novu knjižaru, ove srijede 28. ožujka u 17:30 sati, kad će se tamo održati potpisivanje ove nove publikacije. Nakon predstavljanja, knjiga će biti dostupna za kupnju u knjižari i nedvojbeno je da se radi o savršenom coffee table izdanju za dom!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram (@saintlaurentbabylone)

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0