Kate Bock nosi Danielle Frankel

Udajete se tijekom zime? Ovih 30 haljina i kombinezona će vam se svidjeti

Zimska vjenčanja zaista mogu biti posebna, pogotovo ako se održavaju u predblagdanskom razdoblju koje nosi specijalan ugođaj. Šljokice i perje standardni su dio zimske večernje garderobe, a za poseban dan zaista možete ići all in. Velike su šanse da, ako imate vjenčanje zimi, i niste odveć tradicionalni, a to znači da bi vam se mogle svidjeti haljine i kombinezoni koje smo izdvojili u nastavku.

Danielle Frankel

Ljetno razdoblje kako da zaziva lepršave materijale, dok se zimi situacija mijenja i brojni brendovi u sklopu svojih bridal kolekcija nude pomalo skulptularne kreacije koje su maksimalno elegantne i izrađene od “težih” materijala zbog čega dobivaju dodatnu dozu luksuza. Za takve komade ne morate zaviriti u kolekcije brendova koji kreiraju samo vjenčanice, već se odlična ponuda nalazi i u ponudi dizajnera kojima bridal nije primarna linija, a koje možete pronaći u ponudi stranica kao što su Net-a-Porter ili MyTheresa.

Alex Perry

Luksuzne modele u svojoj kolekciji ima Alex Perry, i to u verziji s korzetima, koji su ove godine jedan od najvećih trendova kad su bridal lookovi u pitanju. No, njegove kreacije, iako u smjeru tradicionalnog, pomalo su i edgy, a za one odvažne uz gornji dio u korzetiranom obliku nudi i hlače za donji dio.

Safiyaa

Riječ otmjetnost sinonim je za kreacije dizajnerice Roksande Ilincic, a u njezinoj bridal kolekciji najviše se ističu mini i duga vjenčanica s plaštom koje evociraju stil holivudskih diva poput Grace Kelly i Audrey Hepburn. Vrlo sličnu estetiku dijeli i brend Safiyaa – uz fantastične midi i duge haljine koje naglašavaju liniju tijela, u njihovoj ponudi kriju se i kombinezoni koji izdužuju figuru, a zaista su upečatljivi komadi.

Sophia Bush nosi Emilia Wickstead haljinu

Ljubiteljicama klasike odgovarat će i modeli s potpisom brenova Rasario i Emilia Wickstead, a oni koji ipak traže nešto malo drugačije, ove sezone imaju sreće. Perje se, kao upečatljiv detalj, provlači kroz bridal kolekcije gotovo svih brendova, a dostupne su sve opcije – krasi hlače od odijela, rukave mini haljina ili, pak, dekolte midi vjenčanica.

Retrofete

Kad su krojevi u pitanju, ove godine se posebno ističe silueta na jedno rame, a i mini modeli sve su popularnija opcija za mladenke u 2022. godinu. Trend je to koji je pojavio kao jedan od vodećih za ovu godinu, a takve party modele vjenčanica možete pronaći u kolekcijama dizajnerice Magde Butrym. Odlična opcija je i haljina-sako koju je predstavila kreatorica Danielle Frankel.

Rotate

Ako se zaista udajete tijekom predblagdanske party sezone, razmislite o tome da date šanu haljinama optočenima šljokicama ili sitnim sjajnim kristalićima – jer u kojoj ćete ih drugoj prilici nositi? Zavirite u ponudu modnih marki kao što su 16Arlington, Naeem Khan, Retrofete, Rotate i Erdem, i sa stilom uđite u novu etapu života. Naše prijedloge outfita za zimsko vjenčanje otkrijte u nastavku.

Taller Marmo (Net-a-Porter)
Taller Marmo (Net-a-Porter)
Safiyaa (Net-a-Porter)
Safiyaa (Net-a-Porter)
Safiyaa (Net-a-Porter)
Safiyaa (Net-a-Porter)
Rotate (Net-a-Porter)
Roksanda (Net-a-Porter)
Roksanda (Net-a-Porter)
Roksanda (Net-a-Porter)
Roksanda (Net-a-Porter)
Roksanda (Net-a-Porter)
Rasario (Net-a-Porter)
Oscar de la Renta (Net-a-Porter)
Naeem Khan (Net-a-Porter)
Magda Butrym (Net-a-Porter)
Magda Butrym (Net-a-Porter)
Magda Butrym (Net-a-Porter)
Magda Butrym (Net-a-Porter)
Halston (Net-a-Porter)
Erdem (Net-a-Porter)
Emilia Wickstead (Net-a-Porter)
Emilia Wickstead (Net-a-Porter)
Elie Saab (Net-a-Porter)
Elie Saab (Net-a-Porter)
Danielle Frankel (Net-a-Porter)
Danielle Frankel (Net-a-Porter)
Brandon Maxwell (Net-a-Porter)
16Arlington (Net-a-Porter)
Alex Perry (MyTheresa)

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Rotate, MyTheresa, Net-a-Porter, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0