U Zagrebu predstavljena inovacija iz L’Oréal Paris laboratorija – Telescopic Lift maskara 

Sinoć je Francuski paviljon, na jednu večer  pretvoren u glamuroznu svemirsku platformu, s kojeg je lansirana posljednja inovacija koja nam dolazi iz L’Oréal Paris laboratorija – nova, Telescopic Lift maskara, koja stiže s ekskluzivnom četkicom dizajniranom za podizanje i uvijanje trepavica.

Na što mislimo kada kažemo da Telescopic Lift podiže trepavice na višu razinu? Zahvaljujući dvostranoj četkici, koja doseže do svake trepavice i odgovara svim tipovima trepavica, maskara pruža više učinaka u isto vrijeme: podiže trepavice, uvija ih, izdužuje i pruža im volumen. Složit ćete se, to je sve što želimo od maskare.

Dodatno, Telescopic Lift je pogodna kako za osjetljive oči, tako i za žene koje nose kontaktne leće. Njena formula je obogaćena ceramidima, dermatološki je testirana i ne sadrži sastojke životinjskog podrijetla, a čini trepavice do čak +5mm dužim i pruža volumen do 36 sati.

Oči uokvirene gustim i dugim trepavicama sinonim su za ljepotu, a sve više žena u potrazi je za maskarom, koja ih neće iznevjeriti kada je u pitanju podizanje i izduživanje trepavica. Isprobavši novu Telescopic Lift maskaru 96 posto žena primjećuje da su im trepavice izduženije, 91 posto žena tvrdi da su im trepavice podignute, a 87 posto žena potvrđuje da maskara daje instant volumen trepavicama.

Da bismo se pogledom u teleskop vinuli u neslućene visine, njime je potrebno znati ispravno rukovati, a da bismo svoje trepavice produžili za čak 5 mm, potrebna su svega dva vrlo jednostavna koraka. Prednjom, širokom stranom četkice nanosi se prvi sloj maskare, a zatim se bočnom, užom stranom četkice trepavice raščešljaju i izduže.

Dobra maskara najvažniji je predmet u kozmetičkoj torbici, naglašava oči, vizualno uklanja umor i licu uvijek doda dozu glamura, a Telescopic Lift maskara cijelu je priču o ljepoti ženskog pogleda podigla na sasvim novu razinu, u što su se sinoć u Francuskom paviljonu uvjerile brojne poklonice brenda L’Oréal Paris među kojima su Ida Prester, Eni Jurišić, Blair Lea, Nika Turković, Iva Lorens, Mia Negovetić, Nela Đinđić, Marko Cuccurin, Miach, Elena Dizdar, Ivana Pirizović, Mia Matić i brojni drugi.

Anamaria Raič
Anita Radovčić
Blair Lea
Ida Prester
Pavla Predović
Sonja Pašalić i Paula Kraljević
Sonja Pašalić
Diana Viljevac
Ena Domić Čaldarević
Mia Matić
Nina Mia Čikeš
Senja Vild
Suzana Štimac
Tihana Harapin Zalepugin
Tina Bačić
Andrea Trgovčević Iličić
Anita Vučinić Naprta
Barbara Repe
Iva Gradišer
Katarina Mamić s prijateljicom
Lada Mitrašinović
Natasa Mihaljčišin
Valentina Čajo
Elena Dizdar

Iva Lorens
Ivana Pirizović
Karla Zelić
Marco Cuccurin
Miach
Nabilah Harron
Nela Đinđić
Eni Jurišić
Ivana Pavić
Marcela Vrček
Marko Kotur
Mia Salman
Nika Iličić
Nika Turković
Paula Sikirić

Fotografije: John Pavlish, Matej Jurčević

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0