U Slavoniji se uskoro otvara luksuzan wellness & wholeness hotel Materra!

Luksuz, prekrasan dizajn, udoban krevet i pogled u bespuće koje će vas, dok doručkujete pažljivo osmišljene delicije, ostaviti bez daha. Nakon šetnje iskonskom prirodom koja osnažuje um, a umiruje duh i tijelo, za samo deset minuta možete šetati jednim od najljepših secesijskih nizova u Europi, sačinjenim od veličanstvenih gradskih palača. Navečer se možete okupati u bazenu ili opustiti u jacuzziju i sauni. Ili jednostavno cijeli dan možete provesti u najljepšem wellnessu regije, uživajući u posebno odabranoj BEIGIC veganskoj kozmetici iz Koreje, koja se u Hrvatskoj ekskluzivno može naći samo ovdje. 

Mislite da pričamo o novoj destinaciji na moru?  U pravu ste, ali ovoga puta pričamo o moru ravnice, novom doživljaju u Slavoniji, do sada prepoznatoj po gastronomiji, tradiciji i dobrom domaćinstvu. Ovo je sve to i puno više. Wellness & Wholeness hotel Materra, okružen nesputanim poljima, u slikovitom krajoliku. Osvaja srce, osnažuje um i umiruje dušu.

Holistički pristup odmoru, u kojem se susreću luksuz i priroda, energija i ravnoteža. Hotel je izrastao iz prostrane, plodne ravnice. Smještajnog je kapaciteta od 61 jedinice koje broje i jedan predsjednički apartman. Svaka soba pažljivo je osmišljena kako bi spojila udobnost suvremenog dizajna s prirodnim elementima. Kako bi osigurali autentično iskustvo slavonske kuhinje, za goste se biraju samo najbolje lokalne i sezonske namirnice. Posebnost hotela nalazi se i u 1500 četvornih metara wellness & spa prostora.

Ovaj projekt Žito grupe ima za cilj gospodarski ojačati regiju i pridonijeti pozicioniranju Slavonije na gospodarskoj, medicinskoj i turističkoj karti Hrvatske, Europe i svijeta. Otvaranje je rezervirano za početak 2024. godine. Više informacija o hotelu, kao i novosti, možete pratiti putem službene stranice te na Instagram profilu.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0