U samo 24h zaprimljeno je više od 3000 narudžbi ovih proizvoda!

Jeste li čuli za COCO&EVE ?

Relativno mlad brend, osnovan 2017. godine, proizašao je iz želje za stvaranjem djelotvornih proizvoda sa što čišćim sastojcima. Alex i Emily provele su godine istraživajući i testirajući idealnu formulu koja bi omogućila što više njegujućih sastojaka za kosu i kožu.

Upravo zato, proizvodi ne sadrže sulfate, parabene, gluten i toksine, a veganski su te 98% napravljeni od prirodnih sastojaka koji su etički prikupljeni.

COCO&EVE maska za kosu pomela je beauty svijet svojim hranjivim sastojcima te osvojila 13 nagrada, a sada je red došao i na proizvode za tijelo. Nije ni čudo da je u samo 24 sata od najave novih proizvoda, prednarudžbu izvršilo više od 3000 vjernih kupaca.

 

Novi COCO&EVE proizvodi su piling, maska i hidratantna krema za tijelo.

Bali Buffing Sugar Scrub ima posebno trostruko eksfolirajuće svojstvo kako bi potaknuo cirkulaciju i trenutno zagladio teksturu kože. Pomaže u smanjenju izgleda strija, celulita i ožiljaka te služi kao odlična priprema tijela ako razmišljate o samotamnjenju.

Bounce Body Masque, maska za kožu tijela, bogata je antioksidansima i prirodnim enzimima da bi oblikovala i konturirala tijelo te potaknula prirodan sjaj kože. Zahvaljujući vulkanskoj glini iz kože se izvlače toksini i nečistoće te se utječe na rješavanja viška tekućine u tijelu zbog čega ona izgleda zategnutije i čvršće.

Za Body Moisture Wi kremu za tijelo kažu da osigurava maksimalnu raskoš zbog svoje hranjive, bogate teksture koja kožu ostavlja mekanom, učvršćenom i duboko nahranjenom. Sadrži djevičansko kokosovo ulje te antioksidanse i amino kiseline koje se bore protiv celulita te poboljšavaju izgled kože. Brzo se upija, ne ostavlja masni trag te je 100% veganska.