U Massimo Dutti stigle naušnice koje izgledaju kao sold out dizajnerski komad

Postoji li neka žena koja ima dovoljno nakita? Čak i kad nam se čini da imamo svoj savršeni svakodnevni stacking, dovoljno nakita za svečane prigode i neke posebne komade, uvijek nam nešto novo uspije privući pažnju. Ovog puta to su naušnice u obliku suze brenda Massimo Dutti koje nevjerojatno podsjećaju na ultra popularne naušnice koje je talijanska modna kuća Bottega Veneta predstavila u prijašnjoj kolekciji.

Zasigurno ste ih barem jednom vidjeli na svojem Instagramu ili TikToku, a ako ste ih htjeli kupiti, vrlo vjerojatno ste naletili i na natpis “sold out” na stranici brenda. Ovaj je model, naime, ekstremno tražen, a brojne obožavateljice mode su se, nakon što nisu mogle pronaći dizajnersku verziju, bacile u potragu za sličnim naušnicama.

High street brend Massimo Dutti u sklopu ovotjednih je noviteta predstavio statement naušnice zlatnog sjaja koje su izrađene od mesinga i izgledaju zaista atraktivno. Ovo su naušnice koje će se jednako svidjeti minimalisticama, ali i onima s nešto odvažnijim stilom, a s obzirom na svoju veličinu mogu se uklopiti u svakodnevne ili, pak, nešto svečanije kombinacije. Osim u obliku, njihova posebnost krije se i u mat finišu.

Cijena pozlaćenih naušnica iznosi 39,95 eura, a dostupne su za kupnju putem službene stranice brenda Massimo Dutti. Ako vam se sviđao Bottega Veneta model, nemojte propustiti priliku uhvatiti slične naušnice, po nešto pristupačnijoj cijeni. I budite brzi, jer će društvene mreže uskoro ovaj komad učiniti viralnim.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Massimo Dutti

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0