U dućane je stigla Chanel Coco Beach stvorena za ljeto na Mediteranu. Izdvojili smo najljepše kupaće kostime!

Dok očekujemo objavu o tome tko će naslijediti Virginie Viard, kreativnu direktoricu francuske kuće Chanel, preostale kolekcije koje je osmislila za eminentni brend otkrivaju se posljednjih tjedana. Ovih dana objavljenja je posljednja ljetna capsule kolekcija dizajnerice za Chanel: Coco Beach 2024. U kolekciji smo pronašli fantastične komade, a posebice su nas se dojmili kupaći kostimi.

Iako u modi ne postoji prava ljetna sezona, već brendovi na pistama prezentiraju svoju viziju proljeća i ljeta zajedno, brojne kuće svake sezone predstave capsule kolekciju koja je posvećena samo ljetu. U tome posebno prednjači francuska kuća Chanel, koja ovog ljeta predlaže prekrasne komade pastelnih nijansi. Kolekcija koju je snimila fotografkinja Cass Bird, prikazuje bezbrižno ljeto na Mediteranu i radi se o vizualima zbog kojih ćete poželjeti provesti ljeto na francuskoj rivijeri.

No, glavnu riječ vizuala imaju fantastični komadi kuće koji su nas osvojili na prvi pogled. Kolekcija uključuje nježnu paletu nenametljivih pastelnih boja poput ružičaste i žute u kombinaciji s nešto tamnijim nijansama koje će obožvati ljubiteljice minimalizma. Kolekcija također uključuje niz torbi – od onih torbi za remen i torbi od rafije do onih komada torbe od frotira za plažu koja savršeno pristaje uz ručnik za plažu iz kolekcije.

Kolekcija se sastoji od brojnih kupaćih kostima, jednodijelnih i dvodijelnih. Sve se redom radi o komadima pastelnih nijansi, uz zanimljive uzorke prugica. U nastavku teksta otkrijte koje to kupaće kostime francuska kuća predlaže za ovo ljeto, kao i nihove cijene. Kolekcija će biti dostupna za kupnju od kraja ovog mjeseca u Chanel buticima diljem svijeta.

1300 €
1300 €
970 €
Gornji dio kostima 950 €, donji dio kostima 750 €
1100 €
Gornji dio kostima 700 €, donji dio kostima 550 €

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Chanel

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0