U Beogradu održana jedinstvena proslava omiljenog šampanjca

Omiljeni šampanjac – Moët & Chandon ugostio je istaknute predstavnike društvenog života u Beogradu i internacionalne goste kuće Maison čime je obilježio 280 godina tradicije. Ovaj jedinstveni događaj održan je u Kabare klubu Lafayette uz moto: Slavimo život od 1743. godine. Duga i bogata povijest velikih i raskošnih svečanosti stvorila je od brenda Moët & Chandon globalnu ikonu slavlja. Od kraljevskih dvorova do crvenih tepiha, od Studija 54 do Grand Slamova, Moët & Chandon nas sve okuplja u uzbudljivim i posebnim trenucima u našem životu. Nakon Sydneya, New Yorka, Tokija, Pariza i Londona, sada i Beograd i Srbija imaju privilegiju biti dijelom bogate povijesti brenda koja je okupila preko 350 gostiju iz 15 zemalja svijeta.

Slavlje života i umjetnosti

Gosti su pozvani da krenu na putovanje za osjetila u duhu mota: Slavimo život od 1743. i da iskuse jedinstvenu art de vivre i umjetnost slavlja Moët & Chandon ukorijenjenu u samim genima kuće Maison. Jedinstveni događaj u Beogradu predstavio je tradiciju slavlja kuće Maison kroz poglavlja njihove povijesti koja slave Žene, Život, Sport, Umjetnost življenja i cijeli Svijet.

“Već skoro 3 vijeka Moët & Chandon je šampanjac kojim su obilježavani značajni događaji kroz povijest, kao i osobni trenuci za pamćenje. Ova noć je bila izuzetno značajna za Kuću Maison i za našu regiju Srednje Europe, jer nam je pružila priliku da proslavimo 280. godišnjicu brenda u Beogradu gdje smo okupili sve naše partnere, kolege, prijatelje i poštovane članove udruženja Moët Society, zajednicu odabranih influencera koji dijele vrijednosti kuće Maison – veličanstvenost, velikodušnost i eleganciju. Nadam se da su svi naši gosti sa sobom ponijeli jednu ključnu poruku sa ovog nezaboravnog večerašnjeg događaja: da je život pun prilika za slavlje,” istakla je Nóra Szegedi, Brend menadžer za Centralnu Europu brenda Moët Hennessy.

Brojni posebni gosti

Vizualno plesni performans, pod umjetničkom direkcijom koreografa Milana Gromilića, umjetničkog direktora Lafayette-a, upotpunio je magični glas naše poznate jazz umjetnice Lene Kovačević, koja je bila specijalna gošća večeri.

Događaju su prisustvovali brojni prijatelji iz svijeta show business-a i umjetnosti kao što su: Maja Nikolić, Danijela Buzurović, Boška Jakovljevića, Brana Antović, Nenad Radujević, Jelena Blečić, Miloš Nadaždin i mnogi drugi. Jedan od ključnih trenutaka večeri bila je degustacija jedinstvenog Moët & Chandon Grand Vintage 2004, u ekskluzivnoj Jeroboam veličini. Ove posebne boce, koje su podijeljene s našim gostima, upravo predstavljaju onaj jedinstven Moët & Chandon duh po kojem je brend prepoznatljiv. Povodom velikog jubileja, ova limitirana serija proizvedena u samo 280 boca, sazrijevala je u podrumima duže od 15 godina i sada je spremna da obilježi jubilarnu godišnjicu šampanjca Moët & Chandon, odražavajući izuzetnu kombinaciju zrelosti, kompleksnosti i harizme, koja ga čini savršenim za proslavu ovog zadivljujućeg trenutka Kuće. Proslava u Beogradu realizirana je u suradnji s tvrtkom Energystar International, službenim distributerom brenda Moët & Chandon u Srbiji.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0