Trudnica čiji stil volimo: Laura Herbert

Za rubriku Moms Club uživamo u otkrivanju stylish trudnica čiji će stil inspirirati svaku buduću mamu. No, najčešće se radi o damama koje na društvenim mrežama pratimo dugo ranije nego što su započele objavljivati svoje trudničke kombinacije. Zadnja u nizu takvih stylish dama bila je Tezza Barton koja je prikaz fantastičnog stila trudnica tijekom ljetnog razdoblja, a kao novu protagonisticu, odabrali smo fotografkinju i influencericu Lauru Herbert!

@laurandnicholas

O stilu ove dame smo pisali prije nekoliko mjeseci. Naime, Laura i njezin suprug Nicholas popularnost na društvenim mrežama stekli su tako što svakodnevno na zajedničkom Instagram profilu dijele svoje odjevne kombinacije u paru. Uvijek stylish, chic, profinjeni i sofisticirani, njihove kombinacije jednaka su inspiracija ženama, kao i muškarcima. Laura je prikaz istinske profinjene ženstvenosti, dok odjevni stil Nicholasa savršeno nadopunjava svaki njezin look.

Brojne pratitelje koji uživaju u objavama ovog šarmantnog para, oduševila je vijest da par očekuje prvo dijete, curicu. Nije dugo trebalo da nakon objave sretne vijesti, počinju dijeliti fotografije trudničkog stila koji se ne razlikuje toliko o onog koji je Laura ranije njegovala. Naime, i dalje iznimno profinjenih lookova, ova se inspirativna trudnica trenutačno nalazi u visokom stupnju trudnoće, no ne odustaje od lookova koji oduševljavaju.

Samim prvim pogledom na fotografije njihovog feeda, jasno je za uočiti kako postoji jedna odjevna kombinacija koju ovih mjeseci voli ponavljati. Naime, lanene ili svilene hlače, u kombinaciji s predimenzioniranom košuljom i balerinkama francuske kuće Chanel, njezina je go-to kombinacija. Doista, radi se o iznimno udobnom, no nemjerljivo chic odabiru!

Kad se radi o svečanijim prigodama, Lura najčešće odijeva maksi haljine nježnih nijansi, poput bijele i bež, te također uz kombinaciju s balerinkama Chanel i bogatim nakitom, konstantno stvara outfite koji su izraz istinske elegancije. Par posljednjih tjedana boravi na francuskoj rivijeri te i dalje objavljuju zajedničke odjevne kombinacije koje će vas definitivno inspirirati za nadolazeći godišnji odmor na moru.

U nastavku teksta otkrijte još pregršt inspirativnih odjevnih kombinacija ove stylish trudnice!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram (@laurandnicholas)

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0