@lauraandnicolas

Pronašli smo par s najboljim stilom na TikToku. Sve njihove outfite želimo kopirati!

Ako niste od onih koji smtraju da bi par uvijek trebao izgledati modno usklađeno, Laura i Nicolas Herbert razuvjerit će vas. Autentični, sasvim svoji, a opet skladni – ovi modni entuzijasti redovito nas oduševljaju couple fit checkovima na TikToku. Iako se na toj društvenoj mreži može pronaći pregršt drugih parova koji rade isto, casual i elegantan stil ovog bračnog para koji uvijek izgleda sređeno, nema premca.

@laurandnicolas

Recap of the week #couplefitcheck

♬ Tu Vo´Fa´L´americano – Renato Carosone

Rođeni u devedesetima i porijekom iz Belgije, Laura i Nicolas Herbert u jednom su trenutku odlučili ostaviti sve i putovati svijetom što ih je dovelo do toga da su postali content kreatori za klijente iz područja mode i lifestylea. S obzirom na uspjeh koji su postigli u kratkom roku, odlučili su 2021. osnovati produkciju kuću specijaliziranu za kreiranje promotivnih fotografija i videa za brendove The Herbert Agency, ali i napustiti nomadski život te se skrasiti u New Yorku.

@lauraandnicolas

Iako su se najprije bavili putovanjima pa je većina sadržaja koji su dijelili na društvenim mrežama bila posvećena upravo tome, na njihovom TikTok profilu – koji broji više od 293 tisuće pratitelja i više od šest milijuna likeova – danas ćete se moći inspirirati za odijevanje. Iako oboje njeguju svoj stil, koji se djelomično i razlikuje – Laura je češće u casual kombinacijama te voli oversized krojeve, dok je Nicolas gotovo uvijek maksimalno elegantan i nosi perfektno krojene sakoe i hlače, apsolutno uvijek djeluju kao da su se dogovorili za outfite, ali nenametljivo.

Ono što obožavamo kod njih je da imaju savršen high-low balans u outfitima, odnosno da su njihove kombinacije podjednako složene od dizajnerskih i high street komada, kao i modela popularnih brendova srednje kategorije. U njihovom ormaru tako se kriju komadi brendova Loewe, Mango, Ralph Lauren, New Balance, Polene, Jacquemus, Anine Bing, Brunello Cucinelli, Demellier, Bottega Veneta, Wardrobe.NYC, J.Crew i Tom Ford pa se s njihovim stilskim odabirom lako i poistovjetiti. U nastavku pogledajte fantastične outfite ovog bračnog para koji vas mogu nadahnuti za usklađeno odijevanje s boljom polovicom.

@laurandnicolas

Back in NYC #couplefitcheck

♬ smooth operator – XGHYXAH

@laurandnicolas

Fall fits #couplefitcheck

♬ La Lecon Particuliere – Bof La Lecon Particuliere – Francis Lai & Christian Gaubert

@laurandnicolas

Waited for fall all year 🍂 #couplefitcheck

♬ La Lecon Particuliere – Bof La Lecon Particuliere – Francis Lai & Christian Gaubert

@laurandnicolas

Its trench szn 🍁

♬ Beyond the Sea – Bobby Darin & Richard Wess And His Orchestra

@laurandnicolas

On our way to @BRONX AND BANCO fashion show

♬ La Lecon Particuliere – Bof La Lecon Particuliere – Francis Lai & Christian Gaubert

@laurandnicolas

Ralph’s Coffee run #couplefitcheck

♬ Music Sounds Better with You – NEIL FRANCES

@laurandnicolas

Its the matching burgundy touch in Nicolas’ loafers #couplefitcheck

♬ original sound – vibe

@laurandnicolas

🌞 #couplefitcheck @Ralph Lauren @Brunello Cucinelli @GREATS @Jacquemus @LOEWE

♬ Let’s Stay Together – Al Green

@laurandnicolas

🤍 another fit check #couplefitcheck @Mango @nakdfashion @Carmina Shoemaker

♬ Bim Bom – João GIlberto

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0