Organizacija make-upa i beauty pomagala zaista može biti mukotrpan posao, pogotovo za blogerice koje koriste velik broj proizvoda.

Iako većina ljudi smatra urednim prostor s praznim površinama, urednim policama i ormarićima, pravi zaljubljenici u beauty svijet znaju da svoje proizvode nekada treba i pokazati.

Zahvaljujući društvenim mrežama, imamo potpuni uvid u svijet blogerica i njihove beauty kutke, tako da donosimo 7 trikova kako bolje organizirati make-up i kreirati vlastiti beauty kutak.

Držači za olovke i kistove

Beauty blogerica Jaclyn Hill koristi trik s držačima za olovke i kistove i time uljepšava svoj beauty prostor. Slatke čašice s trepavicama, metalnih boja ili millenial pink nijanse podignut će svaki make-up stol, a traženje olovki nikad nije bilo lakše na ovaj način.

 

Organizator za cipele

Prozirni organizatori cipela već nekoliko godina klasične ormare za cipele guraju u drugi plan. Osim što su transparenti, pa je potraga za željenim parom cipela svedena na jedan pogled, dodatno čuvaju cipele zahvaljujući obliku. Od pretinaca za balerinke, pa do većih organizatora u koje stanu cipele na petu ili pak čizme, ovo je savršen način za organizaciju velikog broja cipela.

Držači za omotnice

Make-up palete dolaze u svim oblicima i veličinama i upravno su iz tog razloga držači za omotnice savršen detalj beauty kutka.

Postolja za torte i kolače

Velik broj blogerica u svojim interijerima koristi proizvode koji na prvu spadaju u kuhinju. Kathleen Lights koristi  police za organizaciju parfema, dok se za sličan efekt može koristiti stalak za tortu ili kolače.

Ladičari

U većini beauty soba nemoguće je ne primjetiti Ikein Alex ladičar s 9 ladica. Iako ovaj ladičar nije prvotno namijenjen za čuvanje make-upa, većina blogerica tvrdi da je to najbolji komad namještaja za čuvanje svih vrsta beauty pomagala, od paleta i sprejeva pa do svih vrsta kistova.

Šalice

Iako dosta blogerica koristi šalice kao držače olovki, šalice su odlični držači kistova i ruževa. Šalice su često pliće od držača za olovke tako da se puno jednostavnije pronađe željeni ruž, a i dolaze u predivnim varijantama s inspirirajućim natpisima i pastelnim bojama.

Organizatori za ladice

Samo zato što je neki proizvod naveden kao uredski, ne mora značiti da nema druge svrhe, a upravo je to slučaj s organizatorima za ladice. Savršene su za organizaciju nakita, satova, sunčanih naočala, ali i make-up proizvoda!