Trepavice koje izgledaju lijepo i bez šminke? Evo gdje ih napraviti…

Vrijeme je postalo najvrjednija valuta pa čak i beauty entuzijastice sve manje minuta ujutro provode pred ogledalom, a sve se više žure na kavu, posao, obavljanje obaveza po gradu ili druženje. No, s manje minuta u kupaonici i nije tako jednostavno izgledati lijepo i sređeno pa ipak postoje koraci koji se ne preskaču poput prekrivanja podočnjaka, stavljanja tekuće podloge, malo rumenila na obrazima i maskare na trepavicama.

Jutarnje spremanje i jednostavan, prirodan makeup look možete si dodatno pojednostaviti i skratiti, ako napravite ugradnju trepavica. Ovaj jednostavan zahvat otvorit će pogled i trepavicama dati izgled kao da ste nanijeli sloj maskare, ali će isto tako izgledati prirodno.

No makeup makeup look i daje je jedan od omiljenih, a osim što s ugradnjom trepavica nema dodatnog koraka i nanošenja maskare i bez šminke izgledati sređeno. Trepavice izgledaju prirodno, dlaka koje se stavlja je tanka i ne smeta oku, a jednostavne su i za održavanje – samo ih treba počešljati prije spavanja.

Prva ugradnja trepavica traje oko sat vremena, a nadopune – koje se preporučuju svaka mjesec dana, traju samo 45 minuta. Ekstenzije trepavica se ugrađuju tako da se prilagođuju obliku oka, tako da svaka klijentica dobiva baš onakve trepavice kakve bi imala i prirodno.

Ekstenzije trepavica koje izgledaju prirodno dostupne su u zagrebačkom Bela Makeup salonu (Ilica 11), a više informacija možete saznati putem službenog Instagram profila.
* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.
Fotografije: Bela Makeup, Instagram
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0