Beauty svijet napokon je dočekao spužvicu koja bi mogla s trona maknuti Beautyblender!

Nemojte me krivo razumjeti, Beautyblender je potencijalno najbolje makeup pomagalo ikada – način apliciranja pudera, highlightera ili konturiranje pomoću njega neusporedivo su bolji nego pomoću kistova ili prstiju, ali definitivno ima i svojih mana. Spužvica je to koja upija previše proizvoda, koja se naravno, često prlja i koja, ako se dobro ne održava, nije nimalo higijenska, pa je onima s problematičnim tenom još dodatni potencijalni izvor upale.

Do ideje za kreiranjem Superspongea došli su Ena i Jordan Stevenson u želji da stvore aplikator koji neće upijati toliko proizvoda, koji će se lako čistiti te koji će doprinijeti očuvanju planeta tj. smanjenu potrošnje proizvoda. Na prvi se pogled na razlikuje puno od Beautyblendera jer imaju isti oblik, no Supersponge je prekriven po cijeloj širini tankim slojem silikona. Samim time, niti se puder toliko upija u spužvicu nit je održavanje teško, a i sama spužvica ne prima na svojoj površini puno bakterija. Ako koristite puder u prahu nakon nanošenja tekuće podloge, to možete lako napraviti s donjim dijelom spužvice koji nije prekriven silikonom. Kao i Beautyblender, Supersponge prvo namočite u vodi pa dobro ocijedite i spreman je za uporabu. U pakiranju dobijete  i poseban mali čistač spužvice.

Još nije u prodaji, ali se možete predbilježiti i naručiti ju po cijeni od 19.95$.

Beauty gurui koji su je dobili u sklopu PR-a i demonstrirali učinak, složni su da je riječ o novom revolucionarnom aplikatoru!