Nova linija kozmetičkih proizvoda za njegu lica ugledala je svjetlo dana. Trend super jeftine, a djelotvorne kozmetike sve je jači, pa tako nakon The Ordinaryja i The Inkija na tržište nastupa Good molecules kao odgovor na sve potrebe kože po nevjerojatnoj cijeni. Kada smo mislili da nitko ne može pobiti cijene The Ordinaryja, ova linija dokazala je da to nije istina. Osim što su nevjerojatno jeftini, od The Ordinaryja se razlikuju po jednoj bitnoj stavci – umjesto jednog dominantnog sastojka, Good molecules spaja nekoliko dobrih sastojaka u odlične serume za lice.

U proizvodima su samo najbolji sastojci koji su potkrijepljeni znanstvenim istraživanjima i koji zaista djeluju. Za sada je u ponudi 8 proizvoda, a kroz koji mjesec možemo ih očekivati još više. Za sada su dostupni:

Hyaluronic Acid Serum za vraćanje vlažnosti, a time i elastičnosti kože te dugotrajnu hidrataciju.

Nicinamide Serum koji zaglađuje neravnu teksturu kože i utječe na posvjetljeniji, zdraviji izgled lica.

Overnight Exfoliating Treatment – kombinacija 10% alpha i beta hydroxy kiselina koji osim što zaglađuju kožu, uklanjaju mrtve stanice te odčepljuju pore.

Squalane Oil – u potpunosti dobiven iz biljaka, omekšava kožu te „zaključava“ njenu vlažnost.

Super Peptide Serum – kombinacija peptida i bakrenih tripeptida hidrira, posvjetljava i zaglađuje kožu kako bi imala mladenački sjaj.

Ultra Hydrating Facial Oil – ulje lagane formule spoj je ulja kamelije i pasjeg trna za one koji se bore s dehidriranom ili suhom kožom.

 

Wake Up Eye Serum – učvršćuje, posvjetljuje i smanjuje natečenost, a sadrži kofein i sjemenke bundeve za vidno probuđene oči.

Vitamin C Booster Powder – proizvod u prahu koji se miješa sa serumom ili hidratantnom kremom po izboru, omogućava personaliziranu razinu C vitamina u skladu s potrebama vaše kože. Za razliku od drugih seruma na bazi C vitamina, ovaj u prahu neće oksidirati jer se aktivira tek pri kontaktu sa serumom ili kremom.