Trend Alert: Dolphin Skin

Sjajna, zdrava koža smatrana je idealom u beauty svijetu. Naravno, ne možemo svi imati savršenu kožu niti podlijegati težnji ka idealima, ali imamo makeup koji u tome može pomoći.

Nakon korejskog trenda staklene kože, nakon yoga kože i svih drugih pomodnih trendova, trenutno je aktualan dolphin skin.

Kreirala ga je vizažistica slavnih, Mary Phillips, koja stoji iza nekih od najboljih makeup izgleda Belle Hadid, Kim Kardashian, Hailey Bieber i Kendall Jenner. Mary ovaj izgled opisuje kao mokri sjaj lica na koži glatkoj poput dupinove.

Koja je razlika ovog trenda i samo obične, sjajne kože, teško je reći, no ono što je dobro je da sve što vam je potrebno za postizanje ovog looka vjerojatno već imate kod kuće.
Najviše pozornosti dobio je brend ICONIC London te njihov tekući highlighter, ali ako koristite bilo koji drugi tekući highlighter rezultat je također zajamčen. Ono što ukupan dojam podiže na novu razinu jest sloj sjajila koje se nanosi preko highlightera za izgled mokre kože. Obavezno koristite primer i fiksator kako bi sjajni izgled što dulje trajao na koži!

Photo: Instagram @claudianeacsu