Tražite novi komplet za vježbanje? Upravo je predstavljena linija koja se prilagođava svim figurama

Na valu prošlogodišnjeg uspjeha, brend donjeg rublja Yamamay dočekuje proljeće predstavljajući liniju “Adaptive Color” izrađenu inovativnom Lycra Adaptiv tehnologijom kojom je izrađena odjeća koja se prilagođava svim tipovima tijela, jamčeći udobnost i slobodu kretanja za sve. Izrađena od revolucionarnog polimera, to je inovacija tvrtke Lycra, koja je lider u svijetu za razvoj tehnoloških rješenja za industriju tekstila i odjeće.

Zahvaljujući svojoj hibridnoj prirodi, Lycra Adaptiv se ponaša drugačije u mirovanju i pokretu, dopuštajući odjeći koja je sadrži prirodno prilagođavanje različitim oblicima tijela, poštujući pokrete tijela i pružajući savršeno pristajanje svaki put prilikom nošenja.

Lycra Adaptiv linija zaobilazi klasično definiranje konfekcijskih brojeva što znači da jedna veličina može pokriti cijeli raspon veličina. Upravo iz tog razloga Yamamay svoju kampanju naziva “3 veličine u 1”. Prilagodljivost, elastičnost i udobnost odlike su proizvoda nove linije koja se sastoji od topa i tajica dostupnih u dvije boje – glineno ružičastoj i military zelenoj, koje idu kao dodatak osnovnoj crnoj boji. Kako bi naglasio i komunicirao transverzalnost i prilagodljivost proizvoda u ovoj liniji, Yamamay je odabrao tri djevojke s vrlo različitim tjelesnim karakteristikama – manekenke Saru Pagliaroli, Annu Agrelo i Emily Deyt-Aysage.

Više od 20 godina Yamamay kroz svoje kolekcije i reklamne kampanje slavi žensku ljepotu bez obzira na dob, etničku pripadnost ili broj kilograma. Jedna od glavnih karakteristika brenda je briga za kupce, što potvrđuju komunikacijskim porukama, a to su da se žene trebaju osjećati uvijek lijepo i svjesno svoje ženstvenosti, da cijene sebe zbog onoga što jesu te da žive zdrav život bez osjećaja nedostatnosti.

“Naši potrošači i žene općenito sve više traže visokoučinkovite, svestrane i udobne odjevne predmete koji mogu zadovoljiti potrebe koje diktira dinamičnost modernog života. Adaptive – Free Your Body je stvoren upravo da zadovolji ove potrebe i zahtjeve. Željeli smo stvoriti liniju proizvoda koja će odgovarati svima tipove tijela, udobne proizvode koji će pratiti nositelja u njihovim pokretima, jamčeći apsolutnu udobnost i slobodu kretanja”, izjavila je Barbara Cimmino, voditeljica društveno odgovornog poslovanja i inovacija u Yamamayu.

 Fotografije: Lina Ardila

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0