Tražite li sportske komade za jogu i pilates, ova kolekcija će vam se svidjeti

Ako ste među onima koji ni ljeti ne odustaju od svojih sportskih rutina, primjerice joge ili pilatesa, onda vjerujemo da ste uvijek u potrazi za kvalitetnim komadom sportske odjeće koji će vam omogućiti da nesmetano uživate u svojim aktivnostima. Zato smo pronašli novu kolekciju brenda Oysho, koja je sve ono što bi vam moglo trebati za vježbanje u ovom periodu.

Kolekcija Comfort dizajnirana je kako bi pružila najveću udobnost i odgovarala treningu koji zahtijeva veliko istezanje i slobodno kretanje, poput joge ili pilatesa, a još k tome izrađena je od tkanine s UPF40+ zaštitom od sunca, pa u ovoj odjeći možete nesmetano vježbati i na otvorenom za jutarnjih sati.

Nova kolekcija sadrži sve duljine tajica – od dužine do gležnja do kratkih hlačica, kao i kombinezone, majice bez rukava i sportske grudnjake s križnim naramenicama na leđima za srednju potporu, omogućujući neograničeno kretanje.

Za ovo ljeto, kolekcija Comfortlux sadrži odjevne predmete jednostavne estetike u neutralnim nijansama, uključujući detalje s 3D obrubom u bijeloj boji, kako bi doista bili istaknuti, što ovu kolekciju čini i privlačnom i ne samo radi svoje funkcionalnosti, već i super dizajna koji prati trendove.

Kolekcija, u kojoj se Oysho odlučio za korištenje recikliranog poliamida, izrađena je od tkanine visoke čvrstoće s UPF40+ zaštitom od sunca.


* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0