Total look influencerice koji ćemo kopirati ovih dana!

Na društvenim mrežama konstantno pronalazimo inspiraciju za to kako se odjenuti sljedećih dana. Vremenske su prognoze takve da smo u potrazi za outfitima u kojima želimo kroz cijeli dan izgledati profinjeno, no pritom i ležereno, te da se radi o komadima u kojima će nam biti i udobno. Jedan takav outfit pronašli smo na fotografijama influencerice Julie Lellouche, poznatije kao Le Petit Colette koji želimo kopirati!

@le.petit.colette

Radi se o kombinaciji koja je idealna za savršen gradski look tijekom ljetnih dana. U tom ćete modnom odabiru moći provoditi od jutra i uredskih sati pa sve do večernjih druženja nakon posla. Influencerica je odabrala look koji na najbolji način ocrtava kako to izgleda spoj chic i profinjenog izgleda.

Lellouche je odjenula predimenzioniranu plavu košulju s bijelim prugicama brenda The Frankie Shop, dugačke bermude od bijelog trapera te modne dodatke poput velike torbe od rafije brenda Arket i kožnate japanke. Sve nizom se radi o svevremenskim komadima koje ćete moći odijevati uz brojne druge kombinacije i uvijek stvoriti minimalistički look.

Sve smo komade pronašli na službenim stranicama brendova: košulja je dostupna za kupnju po cijeni od 155 eura, bermude od cijeni od 17,99 eura, torba po cijeni od 119 eura, natikače po cijeni od 139 eura i remen je za kupnju dostupan po cijeni od 69,95 eura.

U nastavku otkrijte detalje ove kombinacije koju ćemo kopirati sljedećih tjedana!

Košulja The Frankie Shop
Bermude H&M
Torba Arket
Remen Massimo Dutti
Natikače Arket

 

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Arket, H&M, Massimo Dutti, COS, The Frankie Shop 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0