Torbice ovog brenda bi mogle postati jako popularne ove jeseni!

Da obožavamo skandinavski stil, nije tajna, pa tako volimo zaviriti u ponudu njihovih brendova i potencijalno otkriti nešto novo i drugačije. Upravo smo tako otkrili i brend Flattered, koji na modnoj sceni postoji već deset godina, no primarno poznat kao brend odličnih cipela. Tek nedavno je ovaj brend, s bazom u Stockholmu, počeo kreirati torbe, i to, možemo reći, sasvim uspješno!

@emitaz

U njihovoj kolekciji torbica pozornost nam je privuklo nekoliko modela koji bi ove jeseni mogli doći u fokus hrvatskih modnih insajderica, što zbog odlične kvalitete modela, što zbog promišljenog dizajna, a što zbog cijena srednjeg ranga koje su puno pristupačnije od onih u luksuznim brendovima. Da je riječ o it komadima, svjedoči i činjenica da njihove modele rado nosi i svjetsko ime influencer scene Emelie Lindmark, a uz to, dodatan kredibilitet brendu dala je još jedna influencerica, Taylor LaShae, koja je u suradnji s brendom izbacila posebnu kolekciju torbica.

@taylorlashae

Ova se modna marka najlakše može opisati kao brend koji poštuje skandinavsku filozofiju življenja. “Promišljenim dizajnom i beskompromisnom kvalitetom, cilj nam je stvoriti novi luksuz za pametnu, neovisnu i svjesnu ženu, s istinskom namjerom da dizajniramo proizvode koji odolijevaju testu vremena i pridonose promjeni navika oko nepotrebne konzumacije”, poručuju iz brenda.

I upravo je promjena navika, vezana uz pretjeranu konzumaciju mode, ono što nas je odmah na prvu privuklo ovome brendu, jer svojim poslovanjem njeguju načela slow fashiona, a kupcima sugeriraju odabir timeless komada koje će nositi godinama.

Predani izgradnji odgovornog, dinamičnog i poštenog brenda, nastojimo biti snaga pozitivnih promjena u našoj industriji  izradom proizvoda koji traju dulje, poštujući umijeće koje stoji iza njih i radeći s materijalima i procesima koji su dokazano bolji za okoliš, poruka je koju prenose iz brenda.

Naziv Flattered potječe od originalne prepoznatljive kolekcije balerinki brenda, prvi put lansirane 2013. Svi Flattered proizvodi dizajnirani su u srcu Stockholma i ručno izrađeni u tvornicama u Italiji, Portugalu i Španjolskoj, a za torbe ovog brenda morat ćete izdvojiti od oko 219 do 489 eura. Sve modele možete razgledati na službenoj stranici brenda.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Flattered

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0