Top u stilu potkošulje najtraženiji je komad za proljeće, evo kako ga nose influencerice!

Gotovo pa da i nema komada s početka milenija koji se tijekom prošle ili ove godine vratio u modu, a sada je na red stigla i – bijela potkošulja! Ikone stila s početka 2000-ih, Kate Moss i Sienna Miller nosile su ih non stop (a mi bi poharale Top Shop kako bi imale barem jedan komad iz njihovog outfita), a danas su ih na radar vratile modne influencerice i manekenke kao što su Kendall Jenner, Bella Hadid i Hailey Bieber.

Bijela potkošulja bila je i komad koji se pojavljivao na modnih pistama renomiranih svjetskih kuća: svoje verzije na nedavnim revijama predstavili su Loewe, Prada, Chloé i Bottega Veneta, što je samo zacementiralo ovom topu status it komada sezone.

Sophia Roe

Top u stilu potkošulje od rebrastog pamuka, pogotovo onaj s logom kuća Loewe i Prada, trenutačno je najtraženiji modni komad koji su već isfurale žene čiji se stil kopira diljem svijeta, Skandinavke.

PradaBottega VenetaLoewe

Jednostavan komad tako je opet postao predmet žudnje koji se može nabaviti u brojnim dizajnerskim i high street inačicama. “Back to basics” je stil koji vlada već nekoliko sezona, a prigrlile su ga i brojne Hrvatice poput Nike Turković i Izabel Kovačić.

Pernille Teisbaek

Iako većina top u stilu potkošulje nosi u casual outfitima, u kombinaciji s kožnatom jaknom, Kovačić je top vlastitog brenda Lunilou iskombinirala s odijelom, dajući mu dašak sofisticiranosti, a na isti način je svoj top iskombinirala Caroline Daur.

Nika Turković

Bijela potkošulja odlično će pristajati i uz predimenzionirani sako ili, pak, uz ove hlače popularne na TikToku, a svakoj će modnoj kombinaciji dati cool pečat.

Caro DaurHanna MWTora NorthEllen ClaessonIzabel KovačićMathilde GoehlerMateja Sučević

Top u stilu potkošulje ove će godine nositi sve minimalistice, ali i one koje to nisu, jer upravo u jednostavnosti i mogućnosti kombiniranja na različite načine leži privlačnost ovog komada. Pronašli smo pregršt opcija u kolekcijama high street i dizajnerskih brendova, a možete ih otkriti u nastavku.

Anine Bing
Lunilou
Isabel Marant Etoile (Farfetch)
Sandro (Farfetch)
Re/Done (Farfetch)
Agolde (Farfetch)
Axel Arigato (Farfetch)
Rotate (Farfetch)
Toteme (Farfetch)
Cos
H&M
Off-White (Farfetch)
Arket
Loewe
Alo Yoga
H&M
H&M
Mango
Mango
Zara
Zara
H&M
H&M

Fotografije: Instagram, Farfetch, H&M, Zara, Mango, Cos, Arket

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0