Ovo su najpopularnije hlače na TikToku, a dostupne su u Hrvatskoj!

Ne znamo za vas, ali mi smo opsjednuti TikTok-om, provodimo sate i sate gledajući videe na toj društvenoj mreži, a i otkrivamo brojne beauty novitete. Gotovo svi proizvodi koji dobiju pozitivne reakcije na TikTok-u ubrzo postanu popularni i izvan virtualnog svijeta te rasprodani u dućanima, neovisno o tome je li riječ o novom ili starom proizvodu te reklamiraju li ih i neki influenceri na Instagramu.

Upravo to se dogodilo s Dickies 874 hlačama, modelom koji je staple tog američkog brenda koji workwear odjeću izrađuje već 100 godina. Platnene hlače namijenjene radnicima jedan su od njihovih prvih i do danas najpopularnijh komada, a sada su postale i modni must have. Teksaški brend je jedan od omiljenih kada je u pitanju kvalitetna radnička odjeća i izdržljive chino hlače, a većinom su fokusirani na mušku publiku.

@belinalilly

what do we think abt them? I’m obsessed hehe💌🤞🏼

♬ original sound – childhood charts

No, sada su njihove klasične hlače – Dickies 874, otkrile i stylish cure na TikToku, a nose ih na zanimljiv način. Naime, ono što ove hlače čini toliko popularnim sve ove godine je čvrst materijal zbog čega se mogu nositi godinama, a upravo je to ono što je zadivilo i fashionistice. Zbog materijala hlače se mogu preklopiti kod struka te se time postiže zanimljiv efekt: vidljiv je materijal kojim je pasica hlača podstavljena, a na kojem je istaknut naziv modela.

@sierradeba

had to jump on the bandwagon with this one, sorry not sorry ✨ #dickies #dickies874 #fallfashion #fashion #style #fyp #foryoupage #pants #fall2021

♬ dark red by stevie poo – ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀

Ove workwear hlače neutralne, bež boje dostupne su za kupnju i u Hrvatskoj i to putem online shopa Zalando, na kojem je Dickies 874 model moguće kupiti i u crnoj, sivoj, bijeloj, smeđoj i tamnoplavoj nijansi. Imajte samo na umu da je riječ o muškom modelu prilikom odabira konfekcijskog broja.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0