Novi sakoi iz high street kolekcija

Bliži se jedno od mnogima omiljenih razdoblja u godini – proljeće, a topliji dan tjeraju nas na promjenu garderobe. Isto tako, proljeće je sezona tijekom koje mnoge odluče osvježiti svoju garderobu novim stvarima. No, nemojte da vas uhvati shopping groznica i ograničite se na kupnju komada koji su dugovječni, koji vam nedostaju u ormaru te koje možete iskombinirati u više kombinacija.

Zara

Upravo je takav komad, pravi superheroj iz ormara, dobar sako! U high street dućane već su stigle proljetne kolekcije, a među njima se nalaze i fantastični modeli sakoa koji će vam posebno dobro doći u prijelaznom razdoblju za slojevito odijevanje. Sako je komad kojeg možete nositi ispod kaputa dok temperature narastu, a tijekom toplijih dana uz vuneni pulover, sako može “glumiti” i jaknu.

& Other Stories

Što se tiče modela koji su upravo stigli u dućanu riječ je mahom o popularnoj predimenzioniranoj silueti, i to u neutralnim nijansama, a upravo su takvi komadi iznimno jednostavni za kombiniranje uz većinu stvari koje imate u ormaru. No, dolazak ljepšeg vremena, uzrokovao je i pojavu boja na policama dućana među kojima se posebno ističe zelena.

Mango

Sako u it boji 2022. godine – zelenoj, možete pronaći u ponudi švedskih marki Arket i H&M, a nešto svjetlije varijante dostupne su u Zari i Mangu: model s potpisom Manga nevjerojatno je atraktivan zbog siluete pješćanog sata, a ovaj statement komad bit će jedan od najpopularnijih ovog proljeća. Ružičasta i nebesko plava također se pojavljaju u kolekcijama gotovo svih hugh street brendova, a popularan detalj su i vrpce od materijala kojima se sakoi mogu vezati u struku.

H&M

Ako ipak tražite nešto klasičniji model bacite oko na H&M crni sako s naglaskom na struk te one neutralnih nijansi s jednim gumbom kakve smo izdvojili iz ponude španjolske marke Zara. U nastavku otkrijte najbolje sakoe iz high street kolekcija koje su upravo stigle u dućane!

Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
Mango
Mango
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti
COS
COS
Arket
Arket
Arket
& Other Stories
& Other Stories
& Other Stories

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: H&M, COS, Arket, Mango, Zara, Massimo Dutti, & Other Stories

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0