Top gadgeti 2015.

1. Fitbit Charge HR  ručni sat

sat fitbi

Iako je Apple Watch najavljivan kao veliki favorit među pametnim satovima, ove godine nije zadovoljio očekivanja i očekuje se novi model koji izlazi 2016. Fitbit Charge prati vježbe, otkucaje srca, udaljenosti, kalorije koje trošite, sve aktivne minute i broji korake. Ako vam sve to nije dovoljno, ovaj pametni sat čak mjeri i vaše uzorke dok spavate, a možete ga zamoliti i da vas probudi!

Dostupan je na stranici amazon.com za 150 dolara.

 

2. Looq DG selfie štap

Najvrijedniji dodatak na putovanjima i partijima ove godine- selfie štap! Loop DG je udoban za nošenje, ima ugrađenu tipku za okidanje slika i proteže se do 106 cm tako da svi stanu u kadar. Podržava većinu Android te sve Iphone uređaje.

Možete ga naručiti u tri boje- zelenoj, plavoj i ružičastoj za 20 dolara na stranici looqsystem.com.

stap

3. Kindle Paperwhite

tablet

Sve prednosti digitalnog ali i tiskanog čitanja spajaju se u ovom malom uređaju. Kindle je usavršio ekran visoke rezolucije koji se jednakom lakoćom čita u mraku i na danjem svijetlu. Baterija trajanja osam tjedana i mogućnost pohranjivanja tisuća knjiga učinit će ovaj gadget vašom malom bibliotekom. Najbolje od svega jest što ga možete svugdje nositi sa sobom.

Na amazon.com dostupan je po cijeni od 120 dolara.

 

4. Dron Parrot Bebop 2

dron

Nakon prve verzije Bebop-a, Parrot je usavršio dron koji je prigodan i za početnike. Siguran je i jednostavan za korištenje putem mobilne aplikacije, a istovremeno može streamati full HD video uratke na mobitel ili tablet. Duljina trajanja jednog leta ide do 25 minuta što vam daje dovoljno vremena za snimanje krajolika i odličnih videa s putovanja.

Ovaj dron možete naručiti online za 550 dolara na stranici parrot.com.

 

5. GoPro Hero4 Session kamera

Do sada najjeftinija kamera GoProa koja može ponuditi najviše. Vodootporna bez posebnog casea, s veoma jednostavnim postavkama za snimanje i slikanje idealna je za prosječnog korisnika koji traži kvalitetu. 50% manja i 40% lakša od svih ostalih GoPro Hero4 modela jednostavno je neodoljiva!

I cijena joj je plus, na stranici shop.gopro.com možete je naručiti za 220 eura.

Untitled-2

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0