Tommy Hilfiger Classics Reborn – nova kolekcija puna svevremenskih klasika

Američki modni brend Tommy Hilfiger predstavio je kampanju za proljeće 2023. – “Classics Reborn”, a ekipa kreativnih snaga u usponu osmislila je kolekciju koja oživljava svevremenske klasike. Kampanja odražava duh Tommy Factoryja, koji je definirao kolekciju Tommy Hilfiger za jesen 2022., s obzirom na to da su okupljeni umjetnici s različitih scena iz svijeta mode, glazbe i zabave.

Neki od iznimnih talenata koji se pojavljuju u kampanju su ikona stila i model Georgia May Jagger, studentica Harvarda i ambasadorica za mlade Aoki Lee Simmons, umjetnica i model Kesewa Aboah, svestrani i multidisciplinirani umjetnik Kailand Morris, glazbenik Dylan Brosnan, slikarica Paris Brosnan i umjetnik Sean Koons.

Fotografije kampanje, koje je snimio Gregory Harris, prikazuju kako se kolekcija od 250 komada može nositi u elegantnoj i casual varijanti te u kombinaciji obaju stilova.

Klasici nikad ne izlaze iz mode. Ova kolekcija govori o modernizaciji i reinterpretaciji pripreme, pronalaženju novih načina da svevremenski stilovi budu svježi. Reinvencija je stalni izvor uzbuđenja za mene, izjavio je Tommy Hilfiger.

Oxford košulja i haljina-košulja ključni su komadi ponovno rođeni za novu generaciju. Među ostalim proljetnim komadima ističu se sako i odgovarajući chino setovi sa žakard TH monogramom u tonu, pop pulover u obliku saća od tehničke pređe, parku bez podstave s ragbi košuljom. Vibrantnu boju limete možemo primijetiti na debelim ovratnicima i elegantnim haljinama, dok su sakoi za muškarce i žene idealni i za dnevne i za večernje varijante.

 

Kampanja će biti predstavljena putem marketinških aktivacija u globalnim medijima i maloprodajnim izlozima, a oživjet će i na društvenim mrežama preko lokalnih kreativaca i influencera, koji će dati novi život svevremenskim komadima.

Kolekcija je dostupna i u Tommy Hilfiger buticima u Hrvatskoj: Arena Centar (Zagreb), Mall of Split i Trg Kralja Tomislava 1 (Split), Supernova i Ulica akcije Maslenica 1 (Zadar), Tower Centar (Rijeka), kao i na stranici Fashion & Friends.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0