The Curated – moderan luksuz s pristupačnim cijenama

Shopping navike uvelike su se promijenile u posljednje dvije godine, a kupuje se po principu “malo, ali kvalitetno”. Minimalistički, klasični komadi tako su na cijeni i za njih se izdvaja i veći budžet jer je riječ o modelima koji se mogu nositi godinama i uklapaju se u vaš stil uvijek, čak i ako se on mijenja tijekom vremena.

Uz ovaj se trend bilježi i porast popularnosti brendova koji kreiraju minimalističku, luksuznu odjeću koja nema rok trajanja, a među njima je i The Curated. Riječ je o modnoj marki koja nudi moderan luksuz po prisutpačnim cijenama, a modeli su dostupni za kupnju samo putem službenog online shopa i u Galleries Lafayette u Parizu, što odjeću The Curated čini još privlačnijom.

No, najvećoj popularnosti brenda koji na Instagramu broji više od 167 tisuća followera i ima fanove među pripadnicima Hollywooda i modne elite, pridonio je koncept koji se temelji na načelima slow fashiona. Brend kojeg su osnovale žene za žene,  kolekcija je svevremenski visokokvalitetnih komada koje bi svi trebali imati u svojoj garderobi. Brend je osnovan u Australiji, s bazom u Skandinaviji, utjecaj čije mode se vidi na dizajnu komada, a sve se bazira na održivom luksuzu i jednostavnoj eleganciji.

Njihova je misija ponuditi kvalitetne i dugovječne investement komade klasičnih krojeva koji čine idealnu capsule garderobu i koje ćete nositi godinama, a time i potaknuti cirkularnu ekonomiju. Uza sve to potiču odgovornu kupovinu, odnosno kupovanje malo kvalitenih komada, koji su dostupni po pristupačnim cijenama poput jednog od njihovih popularnijih komada – klasična kožnata torbica čija cijena iznosi 345 eura, znatno manje nego modeli poznatih modnih kuća.

Kako bi uspjeli stvoriti brend koji kreira održive komade koji su ekološki prihvatljivi dominantno izrađuju modele od ostataka tkanina i to u malim količinama kako bi se izbjegla pretjerana proizvodnja. Zato su uveli i sustav prednarudžbi, a osim toga brend je cruelty i plastic free.

Među najtraženijim modelima brenda, uz prethodno navedenu torbu, nalaze se i jednostavni kaputi od mješavine kašmira i merino vune, a u ponudi brenda The Curated nalaze se dolčevite i puloveri, kao i sakoi. Ako ste u potrazi za modernim i luksuznim komadima koje ćete nositi godinama, a za koje nećete morati izdvojiti pravo bogatstvo, obavezno istražite ponudu ove modne marke koja je sve popularnija među modnim influencericama i slavnim damama.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0