Tamara Kalinić je u svojem vlogu preporučila hrvatski proizvod, znate li o kojem je riječ?

Tamara Kalinić, influencerica koja na Instagramu prati više od 1.2 milijuna followera, a na YouTubeu gotovo 300 tisuća pretplatnika, u svojem je specijalnom božićnom vlogu pod nazivom Vlogmas, u sklopu kojeg redovito otkriva nove proizvode i poklone koje dobiva od luksuznih kuća kao što su Dior i Hermès, preporučila i jedan hrvatski beauty proizvod.

Tamara Kalinić

Riječ je losionu koji je i naš favorit, ne samo u ljetnim mjesecima, već i kada zimi želimo zasjati, a to je Glow & Go puder losion za tijelo i lice, hrvatskog brenda Bela Glow. Brend su sredinom 2020. godine lansirale Lada Mitrašinović i Tia Mamić, a njihovi beauty proizvodi postali su nevjerojatno popularni u Hrvatskoj i regiji.

Iako se u ponudi brenda nalazi još proizvoda, u ruke influencerice koja je postala popularna putem svojeg bloga Glam and Glitter, došao je baš prvi proizvod i to u svjetlijoj nijansi od dvije dostupne. Kalinić je u videu napravila unboxing puder losiona Glow & Go te ga pred kamerama odmah i isprobala. Svoje oduševljenje nije mogla sakriti te je, nakon što je vidjela kako joj od male količine losiona koža sjaji, nanijela i veću kako bi gledatelji dobili bolji dojam o proizvodu. Isto tako, istaknula je kako joj je nevjerojatno drago da ima priliku pokazati jedan hrvatski proizvod te da losion miriše savršeno i odlično hidratizira kožu.

Kalinić je posebno pohvalila i minimalističko pakiranje proizvoda i naglasila kako izgleda premium. Koji su još dojmovi, možete otkriti u videu u nastavku.

Fotografije: Instagram (@tamarakalinic, @belaglow)

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0