@flourandwater.in

Svijeća od maslaca – viralan recept koji je oduševio društvene mreže!

Nadamo se da nismo jedini koji obožavamo scrollati TikTokom u potrazi za novim, jednostavnim receptima! U posljednje vrijeme ih zaista ima pregršt inspirativnih koje spremamo, a nakon što smo vam nedavno pisali o ultra popularnom receptu za brze lazanje, naišli smo na još jedan nevjerojatano efektan recept kojim možete oduševiti goste, a koji uopće nije teško napraviti!

Riječ je o viralnom receptu koji će vas iznenaditi, ali i zadiviti – svijeći od maslaca. Iako možda zvuči neobično na prvu, kad saznate malo više o čemu se radi, poželjet ćete ovo napraviti na idućem kućnom tulumu koji ćete organizirati.

@erin_dittmer

a candle made out of butter? say less 🧈 #DIY #howto #buttercandle #holidaycountdown #holidaytiktok #appetizers #fundiy #breadtok #entertainingathome #easyappetizers

♬ original sound – Erin Dittmer

Ideja iza ovog recepta je genijalna, a priprema je vrlo jednostavna. Jedino što vam je potrebno za ovo je maslac, začini po želji, fitilj za svijeće, papirnata čaša i kruh. Maslac morate otopiti te u njega dodati začine koje želite – to mogu biti ružmarin, slatka paprika, origano, kurkuma… Nakon toga u papirnatu čašu morate zalijepiti fitilj i dodati otopljeni maslac.

Pustite da maslac očvrsne, zatim izvadite svijeću do maslaca iz papirnate čaše i na sredini kruha napravite rupu veličine i dubine svijeće koju ste napravili. Svijeću od maslaca potom stavite u rupu u kruhu i upalite je. Nakon što se maslac počne topiti po kruhu, voilà – možete umakati kruh u začinjeni maslac i uživati u ovoj nesvakidašnjoj deliciji!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Skylar Toth (@skylar__toth)

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0