Svi obožavaju Chilly’s zbog inovativne tehnologije, vrhunskog dizajna i brige o planeti

Jučer je u Broomu 44, najnovijoj gastro lokaciji u Zagrebu, koja je u kratkom vremenu postala sinonim za dobru kavu i ukusne zalogaje. Samo za ovu prigodu meni Broom 44 serviran je u Chilly’s posudama i pokazao  kako su prikladne za sve prilike i različite životne navike.

Budući da su savršen izbor za ljude koji su u stalnom pokretu, a ipak se ne odriču zdravih obroka, spisateljica i producentica, ali i mama Jelena Veljača Chilly’s posude i boce obožava. Idealne su i za one pustolovnog duha kao što je glazbenica Ida Prester, uvijek na relaciji Zagreb – Beograd. Oduševljenje nije krila ni naša poznata gastro blogerica Zrinka Zekulić, a fitness trener Ante Burazin otkrio nam je da su mu Chilly’s posude i boce idealne za zdrav zalogaj u pauzama  između vježbanja s klijentima u teretani.

Ante Burazin

Chilly’s, britanski brend sa sjedištem u Londonu, još od 2010. godine oduševljava kako svojom inovativnošću i dizajnom, tako i visokom razinom ekološke svijesti.Kreirati proizvode koji su sukladni urbanom načinu života, s idealnim balansom jedinstvenog stila i nenadmašne funkcionalnosti, poticanje prijelaza na korištenje višekratnih proizvoda, te stvaranje  navike svakodnevnog korištenja održivih proizvoda njihova je misija.

Poznate su tako suradnje Chilly’sa s mnogim renomiranim dizajnerima i umjetnicima – Chilly’s Artist Series, kao što je Emma Bridgewater, koja u svijetu keramike već uživa kultni status, ali i talentirani mladi umjetnici kao što su Agathe Singer, Daren Thomas Magee, Amber Vittoria, Jacqueline Colley, Mark Conlan…

Uz Originals kolekciju, koja je već osvojila svijet, sada nas očekuje i nova Kolekcija boca Serija 2, kao trijumf u održivom dizajnu i proizvodima za višekratnu uporabu. Grlo boce je mekano na dodir i antimikrobno te omogućuje ugodno iskustvo ispijanja napitka, dok je prilagodljiva ručka za prijenos idealna za ispijanje napitaka kada smo vani i u žurbi, a gumena baza boce dokazuje da su mali detalji itekako važni za potpuni užitak pijenja.

Jelena Veljača

Chilly’s misli i na one kojima je dan bez šalice kave nezamisliv, pa su za njih u sklopu kolekcije Serija 2 osmislili termosice  za  kavu,  koje su dizajnirane s najvećom pažnjom na detalje, naime,  tehnologija s dvojnom stijenom termosice štiti vaše ruke od  vrućine , a rotirajući mehanizam za zatvaranje  omogućuje sigurno ispijanje vašeg omiljenog napitka.

Dizajn boca i termosica Serije 2 osmislio je dizajner James Wood, upotrebljavajući naprednu tehnologiju 3D printanja za ostvarivanje superiornog, neprekinutog dizajna na svim bocama. Boce su zato potpuno detaljno i precizno dizajnirane, bez nepotrebnih linija te s intenzivnim bojama, zadovoljavajućim teksturama i jedinstvenim završnim dodirom.

Ida Prester

Vakumska izolacija s dvojnom stjenkom omogućuje tekućini da ostane hladna do 24 sata, topla do 12 sati, bez kondenzacije.  Visokokvalitetni 304 nehrđajući čelik bez BPA, održava okus i svježinu, a navojni hermetički nepropustan zatvarač onemogućuje izlijevanje napitaka. Omiljene Chilly’s proizvode možete pronaći na prodajnim mjestima Hoću knjigu, Male stvari, Planetopija, Menart, Kibuba i Protea sport te na Lafaboo webshopu.

Zrinka Zekulić
Anita Radovčić
Chilly’s tim
Dina Dončević

Fotografije: John Pavlish

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0