weareparadoxx.com

Supernova – prvi bežični 3u1 proizvod za stiliziranje kose

Prvi bežični 3u1 uređaj za stiliziranje kose koji kosu čini ravnom, valovitom ili kovrčavom napokon je došao u prodaju. Iako nisam fan multifunkcionalnih proizvoda jer uglavnom nisu jednako dobri u svim aspektima iza kojih stoje, ovdje je, kako kažu, riječ o izuzetnom proizvodu. Zasad samo navodno, jer je toliko nov da recenzija baš i nema, samo nekoliko videa koji, ako im je za vjerovati, dokazuju lakoću korištenja. Naravno, potražnja je već tolika da se na proizvod čeka dva do tri tjedna. Ako vam je dosadilo imati i peglu i uvijač u ormariću i htjeli biste nešto praktično, evo par ključnih informacija.

Ono što je meni najzanimljivije jest to što je uređaj bežičan, dakle nema kabela kojeg uvijek natežem, a s punom baterijom 20 minuta možete raditi na postizanju savršene frizure. Osnivačica brenda We Are Paradox Yolanda Cooper došla je na ideju za ovim proizvodom dok je vukla sva tri uvijača i peglu u prtljazi na aerodromu. Smatrala je da postoji bolje rješenje i tako je nastala Supernova!

 

Ako ste ikada pomislile “jesam li isključila peglu?” nakon što ste izašle iz kuće, onda će vas oduševiti da se ovaj uređaj pali isključivo ljudskim dodirom. Ne, neće se upaliti sam od sebe u torbi, potrebno ga je primiti kako bi radio.

Vrlo je lagan, a pametna kontrola temperature sprječava veća oštećenja na kosi zahvaljujući mikroprocesoru koji održava optimalnu temperaturu za stiliziranje kose od 185 stupnjeva. Keramička površina klizi po površini kose bez zapinjanja, pa se ona jednako dobro može uviti, izravnati ili nakovrčati.

Uređaj ima univerzalnu voltažu tako da ga možete koristiti bilo gdje na putovanjima!

Cijena mu je £195, a možete ga naručiti preko njihove službene stranice.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0