Sunset Sports Media Festival i ove godine u Zadru okuplja neka od najvećih svjetskih imena iz svijeta sporta, medija i marketinga

Drugo izdanje Sunset Sports Media Festivala, jedinstvenog projekta koji okuplja vrhunske sportaše i istaknute sportske stručnjake iz područja medija, marketinga i poslovanja, održava se od 1. do 3. lipnja u Zadru. Matt Barnes i Stephen Jackson kao bivši NBA prvaci i aktualni voditelji najpopularnijeg košarkaškog podcasta „All the Smoke“, predsjednik Showtime Sportsa Stephen Espinoza, jedan od najboljih svjetskih košarkaških menadžera Miško Ražnatović,  Alojzije Janković i Nikola Stolnik samo su neka od imena međunarodnih i domaćih sportskih i medijskih zvijezdi koje će u tri dana bogatog programa podijeliti svoja znanja i iskustva o aktualnim temama te prezentirati vodeće projekte i inovacije.

Matt Barnes i Stephen Jackson

Prvo izdanje Festivala na jednom je mjestu okupilo pojedince s impresivnim pričama i iskustvom – Petera Schmeichela, Dilettu Leottu, Raya Lewisa, Justina Edelmana, Stephana Espinozu i brojne druge, čime smo u startu visoko postavili ljestvicu. Odjek je bio fantastičan te sam uvjeren kako će se ove godine festival dodatno etablirati na internacionalnoj razini s potvrđenim najjačim svjetskim imenima iz branše. Platforma za razmjenu ideja te stvaranje novih poslovnih prilika već je stvorena, a uspješno spajajući sve entitete koji se naslanjaju na sport, od aktivnih i bivših sportaša, do ljudi koji vode klubove i saveze te medijskih kuća koje produciraju sportski sadržaj, možemo samo očekivati njezino širenje na zadovoljstvo svih“, izjavio je Damjan Rudež, direktor Sunset Sports Media Festivala, te bivša NBA i hrvatska košarkaška zvijezda.

Pete Radovich, Kate Abdo, Stephen Espinoza i Damjan Rudež. Foto: Mario Pavlović

Trend globalizacije sporta danas je jači nego ikad i upravo zbog te činjenice Sunset Sports Media Festival želi postati jedinstvena i nezaobilazna stanica za sve koji žele držati korak s najnovijim trendovima iz svijeta sporta i medija. Tako će svim sudionicima svoje tajne o tome kako su osvojili srca i umove nogometnih navijača diljem svijeta otkriti i Kate Abdo, Guillem Ballague, Micah Richards i Pete Radovich, dok će Frank Leenders i Igor Ćurković predstaviti ključne izazove s kojima će se košarka susresti u narednom razdoblju. Festivalska pozornica ugostit će i proslavljena hrvatska imena, kao što su Alojzije Janković, šahovski velemajstor i potpredsjednik Hrvatske Asocijacije za Sportski Menadžment i Nikola Stolnik, osnivač i direktor tvrtke Good Game Global – međunarodne eSportske platforme i jedine hrvatske kompanije koja se bavi organizacijom eSport događaja, koji itekako imaju što za ispričati.

Foto: Mario Pavlović

Ekskluzivna svjetska premijera

U sklopu Sunset Sports Media Festivala održat će se i svjetska premijera dokumentarca o egzilu Šahtara iz Donecka koji su radili CBS i Paramount+ zbog čega se očekuje i dolazak niza najvećih nogometnih dužnosnika, ali i svih zaljubljenika u najvažniju sporednu stvar na svijetu. Uz navedeno, organizatori pripremaju i brojna druga iznenađenja, zanimljive sadržaje te govornike koji su svjetski poznate sportske i medijske zvijezde, a svi zainteresirani mogu osigurati svoje mjesto na ovom jedinstvenom globalnom festivalu kupnjom kotizacija već danas.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0