Storybox je kutija za djecu s edukativnim igrama koja vam svakog mjeseca stiže na kućnu adresu

U potrazi za kvalitetnim slikovnicama i zabavnim i edukativnim aktivnostima za svoju predškolsku djecu, dvije mame Armina i Katarina osmislile su Storybox, prvu edukativnu pretplatnu kutiju sa knjigom za djecu u Hrvatskoj. Radi se o kutiji u kojoj stižu zadaci i igre za mališane, koji ih uče vrijednostima kao što su ljubav prema čitanju i učenju, empatija, briga za bližnje, životinje i okoliš, svijest o našoj ulozi u društvu – produktivni aktivizam, inkluzivnost i kritičko razmišljanje.

Armina Bavčić

Storybox mame prijateljice su još iz fakultetskih dana, kada su skupa studirale biznis u Americi na sveučilištu Towson University, obje na punim košarkaškim stipendijama. Obje su ostvarile karijere u velikim kompanijama, a zatim je sudbina htjela da se obje udaju za Dubrovčane.

Katarina Štimac

U želji da njihova predškolska djeca provedu što manje vremena pred raznim ekranima i da planirano provedu što više kvalitetnog vremena zabavljajući se skupa kao obitelj, ove su dvije mame odlučile kreirati kreativne kutije koje za cijenu jednog obiteljskog ručka svakog dvadesetog u mjesecu stižu na ime djeteta na kućnu adresu svim pretplatnicima. Djeca se jako vesele dostavljaču i kutiji iznenađenja s njihovim imenom pa je Storybox također i idealan poklon za rođendan.

I same znamo koliko je nekada izazovno, i koliko krivnje ponekad osjećamo što uz svakodnevne obaveze, pogotovo ako je jedan roditelj često poslovno odsutan, ne nalazimo snage i vremena za kvalitetnu igru i učenje s djecom. U šali smo jednom komentirale da bismo voljele da nam netko samo donese aktivnosti na vrata i da je sve spremno i osmišljeno! Taj netko se nije pojavio, pa smo to onda odlučile osmisliti same, te svoju ideju podijelile s drugim roditeljima,  kažu Armina i Katarina.

Storybox je pažljivo osmišljena pretplatna kutija za djecu koja sadrži pomno odabranu slikovnicu sa zanimljivom pričom i kvalitetnim ilustracijama, listiće sa zabavnim i edukativnim aktivnostima za djecu, DIY projekt za cijelu obitelj i igračkicu za djecu. Radni listići te mini bojice ili flomići koji dođu u Storybox kutiji se lako ponesu u kafić, restoran, u čekaonicu kod liječnika, na svako mjesto gdje djeca inače od roditelja traže mobitel za gledanje crtića.

Kreatorice Storyboxa se trude da što više elemenata Storyboxa bude izrađeno od recikliranih materijala, potiču recikliranje i nude kreativne ideje za ponovno korištenje kućnog otpada, ali i Storybox kutije.

Roditelji ovu genijalnu kutiju mogu isprobati kupnjom jednomjesečne kutije ili kupiti polugodišnju ili godišnju pretplatu, a mogu kupiti i jednu od kutija od prethodnih mjeseci s poznatim naslovom slikovnice. Lansirana je i limitirana edicija Storybox baby kutije za ona najmlađe kako bi ih na zabavan način uveli u svijet čitanja. 

Pretplata dolazi na naplatu uvijek istog dana u mjesecu, a na Storybox web  stranici pretplatnici mogu u svakom trenutku otkazati pretplatu ili je pauzirati ili označiti da će sami manualno plaćati.

Storybox možete pratiti na Instagramu i Facebooku, a postoji i Storybox blog za roditelje gdje mogu slušati tekstove ili čitati te djeci u autu mogu puštati  podcast – Pričam ti priču iz Storybox kutija.

Više pročitajte na linku.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0