Stiže “Vrag nosi Pradu” mjuzikl!

Sve modne entuzijaste diljem svijeta oduševit će vijest da omiljeni film koji progovara o radu u modnoj industriji postaje mjuzikl! “Vrag nosi Pradu”, filmsko ostvarenje iz 2006. godine, od ovog će se listopada izvoditi na londonskoj pozornici u West Endu i radi se o najiščekivanijem mjuziklu godine!

 

 

Temeljen na filmskoj uspješnici, s Meryl Streep i Anne Hathaway u glavnim ulogama, te bestseleru Lauren Weisberger, Vrag nosi Pradu igrat će se u Dominion Theatreu uz glazbu legende Eltona Johna.

“Vrag nosi Pradu” vodi nas iza kulisa okrutne modne industrije, prateći putovanje mlade i  ambiciozne novinarke, Andy Sachs, koja dobiva posao pomoćnice zastrašujuće glavne urednice prestižnog modnog časopisa, Runway. Dok se nosi sa zahtjevima svoje moćne šefice, Mirande Priestly, Andy koju u filmu tumači anne Hathaway, otkriva da je svijet visoke mode istovremeno primamljiv i brutalan, i u konačnici, on je izgradi i promjeni joj život.

Mjuzikl “Vrag nosi Pradu” uključuje nagrađivani kreativni tim na čelu s Eltonom Johnom, režijom i koreografijom Jerryja Mitchella (Kinky Boots, “Legally Blonde”, “Pretty Woman”, “Hairspray”) , tekstova kantautorice Shaine Taub (“Suffs”), scenografiju Tima Hatleyja (“Life of Pi”, “Back to the Future”), kostimografiju Gregga Barnesa (“Some Like It Hot”, “Legally Blonde”).

Londonski će se debi održati na početku listopada i sudeći prema rasporedu predstava očekuje nas puno ponavljanja ove uspješnice jer već sad možete kupiti ulaznice za izvedbe sve do listopada 2025. godine. Cijene se kreću od početnih 31 funti i radi se o savršenoj prilici za putovanje u London!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: London Theatre

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0