Stiže i Rhode rumenilo! Otkrivamo sve detalje…

Nakon što je osnivačica beauty brenda Rhode i it djevojka današnjice Hailey Bieber, tjednima teasala novi proizvod na svojim društvenim mrežama – Rhode Pocket Blush, jučer je napokon objavljeno više informacija o tom beauty multipraktiku, kao i datum na koji će biti dostupan za kupnju.

Kremasto rumenilo su vjerni obožavatelji lika i djela influencerice zamijetili na TikToku u sklopu njezine rutine, a nisu trebali dugo čekati do službene najave putem Rhode društvenih mreža – koja je dočekana sa salvama oduševljenja. Rumenilo je, naime, kreirano kako bi imitiralo boju koju obrazi dobiju nakon što se zbog nečega, poput dobivenog komplimenta, zarumenite, a beauty entuzijastice s TikToka koje su imale priliku isprobati proizvod i prije službenog lansiranja, oduševljene su činjenicom da je proizvod namijenjen i za usne.

Osim toga, velike pohvale dobilo je i praktično pakiranje koje je namijenjeno za on-the-go nanošenje zbog čega proizvod i nosi naziv Pocket Blush (u prijevod s engleskog jezika: džepno rumenilo). No, naravno, ono što je dobilo najviše komentara je lagana formula koja hidratizira kožu, za obraze meke poput bebinih, i koja ostavlja sjajan završetak bez masnog osjećaja.

@rhode

HB swatches all six shades of pocket blush 🐷🐞🌶️🍇🧃🧸 launching june 20th at 9am PT.

♬ Lo-Fi electric piano fashionable(840331) – yutaka.T

Rumenilo je jednostavno za nanošenje i na usne i na obraze – prstima ili direktno s aplikatorom, a savršeno se stapa s kožom te ostaje “na mjestu” čitav dan. Rumenilo je dostupno u šest nijansi koje su nadogradive i prilagodljive svakom tenu zbog svojih pigmenata – baby ružičastoj nijansi “Piggy”, jarko ružičastoj nijansi “Hot Pink”, koraljnoj “Spicy Marg”, breskvastoj “Freckle”, tamnoružičastoj “Sleepy Girl”, terracotta “Toasted Teddy”.

Kremasta rumenila brenda Rhode, koji su dugo iščekivani novi proizvod, bit će dostupna za kupnju 20. lipnja, a do tad je otvorena lista čekanja za njih na službenoj stranici brenda. Više informacija možete otkriti na Rhode webshopu!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0