Stigle su nove Trudon svijeće koje jedva čekamo isprobati

Za svoju 380. obljetnicu, kuća Trudon vratila se u povijest i lansirala novu kolekciju pod nazivom “Tuileries”. Ovaj novi miris dostupan je u četiri različite veličine svijeća i difuzoru mirisa, a arome su inspirirane francuskim nasljeđem i mnogobrojnim pričama koje ono nosi.

Zbirka Tuileries svoju inspiraciju nalazi u rijetkom dokumentu koji se čuva u francuskom nacionalnom arhivu Gazette des Atours de la Reine. U nečemu što izgleda kao obična bilježnica, grofica Geneviève d’Ossun, francuska dvorska dama i prva služavka Marije Antoanete, prikupila je mnoge uzorke tkanina korištenih za krojenje mnogih haljina i kraljevske odjeće vladara.

Miris je zamišljen kao hommage ruži, kraljičinom omiljenom cvijetu kroz njezin život. Svaka svijeća se sastoji od gornje, srednje i osnovne note. Gornje note su one koje osjetite kada otvorite poklopac, srednje one koje osjetiti nakon što svijeća gori 10ak ili 20ak minuta, te osnovne one koje osjetite kada se svijeća ugasi. U kolekciji “Tuileries” glavne note su: ružičasta bobica, crni ribiz i mandarina, srednje note su bijelo cvijeće, malina, geranij i ruža, dok su osnovne note mošus, pačuli, sandalovina i vanilija.

Cijena svijeće za petite verziju iznosi 45 eura, klasična veličina je 95 eura, a za velike verzije morati ćete izdvojiti 240 i 495 eura, a dostupne su na njihovom webshopu.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Trudon

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0