Stigla su Joolz Day5, dizajnerska kolica koja će druženja i putovanja učiniti još ljepšim

Bilo da se radi o nedjeljnoj šetnji ili da se planira vikend putovanje, kolica su must have pomoćnik svakog roditelja. Pametna kombinacija stila, funkcionalnosti, ljubavi i održivosti čini sva Joolz kolica posebnim brendom u moru različitih ponuda kolica za najmlađe. Ovom vrhunskom i posebnom nizozemskom brendu dječjih kolica održivost je glavni motiv u stvaranju i razvijanju proizvoda, a najveća je želja roditeljima olakšati život, a druženja i putovanja učiniti još ljepšim.

Jeste li znali kako svaka nova 𝐉𝐨𝐨𝐥𝐳 kolica na ulici jedno je novo zasađeno stablo! Kupovinom Joolz kolica, vaše se stablo pridružuje stotinama tisuća drugih u pomaganju da svijet postane malo zeleniji. Filozofija koja prati osviještene obitelji, orijentirane održivosti i očuvanju svijeta oko sebe, podržava bolji svijet za našu djecu. Joolz je krajem prošle godine kreirao kolica koja pružaju udobnost, zaštitu i toplinu. Mekana i udobna košara, sjedalica koja se može postaviti u potpuno ležeći položaj i mnoge druge sitnice na novim Day5 kolicima pobrinut će se da vaše dijete bude u “dobrim rukama”.

Day5 za udobne vožnje i ljepša putovanja

Kolica Day5 Day5 dizajnirana su imajući na umu dobrobit roditelja i malog djeteta. Kolica imaju izuzetno mekanu košaru s hipoalergenim ležajem koji pruža udobno mjesto za miran i opušten san ili odmor. Kada dijete već bude preveliko za košaru, možete jednostavno zamijeniti košaru sjedalom okrenutim prema roditelju. Naslon sjedala se može namjestiti u potpuno ležeći položaj. Sjedalo je ergonomski dizajnirano i pruža punu potporu za leđa, bokove i noge vašeg mališana. Roditelji mogu bezbrižno koristiti kolica znajući da je njihovo dijete na sigurnom i udobnom. Veliki produljivi krović s UPF50+ zaštitom od sunca pruža optimalnu zaštitu tijekom sunčanih i vjetrovitih dana. U košari za pohranu ima dovoljno mjesta za pribor ili kupovinu, a maksimalna nosivost košare je 10 kg. Ova su kolica izrađena od ekološki prihvatljivih materijala, uključujući održivi hipoalergenski Tencel-Lyocel madrac.

Ušteda u Joolz stilu

Ne propustite sjajnu priliku! Siječanj je rezerviran i za posebne ponude: Klub popust od 30 posto na Joolz Day+ 2u1 kolica + GRATIS – Seat liner, adapter za autosjedalicu i nastavak za bočicu. Za sve dodatne informacije zapratite Baby Center na Instagramu i otkrijte sve pogodnosti!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0