Stigla je nova Chanel kolekcija lakova za nokte koja izgleda neodoljivo!

Ovo proljeće Chanel nam jasno i glasno daje do znanja: boje se nose. S najnovijom kolekcijom linije Le Vernis u kojoj se nalaze 24 nijanse lakova za nokte, njih 17 su sasvim nove nijanse. Modna kuća Chanel si je ove sezone dala zadatak da udovolji svačijoj želji.

Ove sezone Chanel Makeup Creation Studio dokazao je da ima kreativnost u malom prstu, revidirajući liniju Le Vernis, jer su predstavili bogatu, izražajnu kolekciju koja odgovara svakom raspoloženju i svakoj emociji. Nijanse su zamišljene da odražavaju stil, poput detalja koji čine razliku u izgledu.

Chanel je istražio najsuptilnije nijanse boja kako bi oblikovao novu paletu. Ovih 24 nijansa variraju od jarkih do tajanstvenih. Jer nositi vatreno crvene, svijetloružičaste ili khaki sive nokte znači reći točno tko ste u kojem trenutku.

Za ovu kolekciju CHANEL je svakoj boji dao svoj karakter.

BOJE KOJE DAJU ENERGIJU

Blistave nijanse koje vam mogu podići energiju u tren: vatreno crvena, jarka fuksija ružičasta, svijetli koraljni i intenzivna boja šljive.

BOJE KOJE SMIRUJU

Nježne neutralne boje koje potiču mir i spokoj: svijetlo ružičasta, bež boje latte.

BOJE KOJE DONOSE RADOST

Svježe, lagane i optimistične nijanse koje potiču razigranost i nestašluk: oblačno plava, svježa lila, žarko žuta.

BOJE KOJE REMETE

Boje koje krše pravila da bi uspostavile vlastita, između dvije nijanse: od terakote prožete ružičastom do androgine sive s khaki naglascima.

BOJE KOJE PRUŽAJU SNAGU

Dizajnirane za nošenje kao manifest: tri asertivne i primamljive nijanse crvene. I na kraju, završni detalj, dašak luksuza: svečana starinska zlatna nijansa koja zaokružuje paletu.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0