Stigao je trailer za dugoiščekivanu novu sezonu serije Bridgerton

Nakon što smo nedavno pisali o detaljima jedne od trenutačno najiščekivanijih novih sezona serija, treće sezone serije Bridgerton, upravo je stigao trailer koji otkriva prve kadrove. Kako se čini, u središtu sezone naći se će Penelope Featherington (Nicola Coughlan) i njezina dugogodišnja simpatija, svjetski putnik Colin Bridgerton (Luke Newton) jer kako trailer otkriva, između njih postoji nešto više od prijateljstva. Ukratko, prvim je pogledom jasno da će gledatelji biti uvučeni u svijet ljubavi, tajni i spletki visokog društva na još izraženiji način nego kakav pamtimo iz prijašnje dvije sezone.

Trailer serije potvrđuje i ono što su producenti prije nekoliko mjeseci najavili – nova će sezona donijeti još spektakularnijih kostima, raskošnih setova i izvanredne glazbe koja je uostalom, zaštitni znak serije. Većina braće i sestara Bridgerton vratit će se u novoj sezoni, a to uključuje Claudiu Jessie kao Eloise i Lukea Thompsona kao Benedicta te Jonathana Baileyja koji će se vratiti kao najstariji u Bridgerton, sa suprugom, vikontesom Kate Bridgerton koju tumači Simone Ashley.

Ne sumnjamo da se radi o još jednoj uspješnici i sezoni koja će biti obožavana diljem cijelog svijeta, a u nastavku teksta pogledajte trailer. Treća sezona bit će prikazana kroz osam epizoda podijeljenih u dva dijela, prve četiri epizode premijerno će se prikazati na platformi Netflix 16. svibnja, dok ćemo za sljedeće četiri epizode pričekati do 13. lipnja.

 

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Netflix

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0