Saznali smo sve detalje o trećoj sezoni hit serije “Bridgerton”

Velike vijesti za sve obožavatelje serije “Bridgerton” – konačno smo saznali sve detalje o nadolazećoj, trećoj sezoni! Nakon što su prve dvije sezone osvojile srca gledatelja širom svijeta svojom intrigantnom radnjom, raskošnim kostimima i nezaboravnim romantičnim zapletima, fanovi nestrpljivo čekaju novu etapu u životima svojih omiljenih likova iz visokog društva u Londonu 19. stoljeća.

Treća sezona donosi osam epizoda podijeljenih u dva dijela. Prve četiri epizode premijerno će se prikazati 16. svibnja 2024., dok će sljedeće četiri biti dostupne gledateljima 13. lipnja iste godine.
Jedan od ključnih fokusa nove sezone bit će dramatična ljubavna priča između gospođice Penelope Featherington (Nicola Coughlan) i gospodina Colina Bridgertona (Luke Newton), koja se razvijala godinama. Očekuje se da će treća sezona, koja djelomično slijedi četvrti roman iz serijala knjiga Julije Quinn, donijeti neočekivane zaplete i preokrete.

Posljednje epizode druge sezone donijele su duboku introspekciju za Penelope, koja je bila uz Colina, pokazujući vjernost i odanost prema njemu. Međutim, koliko god se Penelope trudila, Colin je ignorirao njezine osjećaje i pokazivao nedostatak interesa za nju. U posljednjim trenucima druge sezone, Penelope slučajno čuje njegov razgovor u kojem govori kako “nikad nije razmišljao o udvaranju Penelope Featherington”. Umjesto da se prepusti tuzi zbog nepovratne situacije, Penelope odlučuje okrenuti novu stranicu u svojem životu.

@netflixph

I don’t blame Colin for being parched 😮‍💨 Part 1 of Bridgerton Season 3 arrives on May 16, and Part 2 follows on June 13! #Bridgerton #BridgertonSeason3 #NextOnNetflix #Netflix #fyp

♬ original sound – Netflix Philippines – Netflix Philippines

Ova hrabra i odlučna mlada dama odlučuje se fokusirati na sebe i svoje interese, te krenuti u potragu za partnerom koji će poštovati njezinu slobodu izbora i podržati je u njezinoj kontinuiranoj misiji kao tajanstvene Lady Whistledown. Ova nova životna avantura Penelope Featherington obećava napetu i uzbudljivu priču koja će zasigurno oduševiti gledatelje širom svijeta. Što se tiče dublje radnje, treća sezona će nastaviti kombinirati romantiku, intrige i dramu koja je postala zaštitni znak obožavane serije.

Gledatelji će biti uvučeni u svijet ljubavi, tajni i spletki visokog društva, pratiti avanture svojih omiljenih likova iz prethodnih sezona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bridgerton (@bridgertonnetflix)

Producenti su također najavili da će treća sezona donijeti još spektakularnih kostima, raskošnih setova i izvanredne glazbe koja je postala zaštitni znak serije. Svaki detalj bit će pažljivo osmišljen kako bi gledatelji još dublje ušli u taj svijet.

Doći će do značajnih promjena s Bridgertonovimansamblom, dok će neka poznata lica ostati, a druga otići. Većina braće i sestara Bridgerton vratit će se u novoj sezoni, a to uključuje Claudiu Jessie kao Eloise i Lukea Thompsona kao Benedicta te Jonathana Baileyja koji će se vratiti  kao najstariji u Bridgerton, sa suprugom, vikontesom Kate Bridgerton koju tumači Simone Ashley.

Ponovno ćemo gledati i Polly Walker kao Lady Portiju Featherington, Bessie Carter kao Prudence Featherington i Harriet Cains kao Phillipu Featherington. Adjoa Andoh (Lady Danbury), Golda Rosheuvel (kraljica Charlotte) i Ruth Gemmell (Violet Bridgerton) sve će reprizirati svoje uloge kao što su to učinile u seriji “Queen Charlotte: Priča o Bridgertonu”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bridgerton (@bridgertonnetflix)

Nažalost, Phoebe Dynevor, koja je glumila Daphne, vojvotkinju od Hastingsa, neće se vratiti za novu sezonu, ali gledatelji mogu očekivati ​​mnoštvo uzbudljivih zapleta s ostalim članovima ansambla.

Netflix je, naravno, već produžio Bridgertona za četvrtu sezonu, a očekuje se da će Bridgerton trajati osam sezona. Svaki će se nastavak fokusirati na drugog brata ili sestru. Nakon Daphne, Anthonyja, Colina i Benedicta, serija bi teoretski trebala prijeći na Eloise, Francescu, Hyacinth i Gregoryja, dajući svakom od njih svoje sretne završetke.

Sa svim novim informacijama koje smo saznali, nestrpljivo iščekujemo nastavak ove omiljene serije i veselimo se vidjeti što nam još donosi treća sezona.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Pinterest, TikTok

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0